Fifty Shades' Dakota Johnson en Jamie Dornan eisen enorme loonsverhoging

Slim gespeeld Dakota en Jamie, slim gespeeld.

Nu de eerste Fifty Shades of Grey-film in Amerika alleen al een schamele $550 miljoen heeft opgeleverd, gaan Jamie Dornan en Dakota Johnson heel slim wat hogere eisen stellen voor de twee komende delen. Volgens The Hollywood Reporter willen de sterren voor Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed een stuk meer verdienen.

Aan het eerste deel hebben Dakota en Jamie beiden $250.000 (€ 236.000) overgehouden, maar nu gaan ze een Jennifer Lawrence pullen. J-Law kreeg voor het eerste deel van The Hunger Games $500.000 maar eiste daarna een flinke $10 miljoen, omdat de prent zo succesvol was. Volgens insiders gaan de 32-jarige Jamie en 25-jarige Dakota hetzelfde doen en zijn ze van plan een 'seven-figure pay raise' op tafel te leggen. Dik in de miljoenen dus.

Advertisement - Continue Reading Below

Kortom: dat worden harde onderhandelingen. Helaas is nog niet bekend of regisseur Sam Taylor-Johnson ook weer betrokken is bij de volgende twee sequels.

Eerder werd gefluisterd dat Jamie Dornan de vervolgen niet wilde doen, maar dat-ie toch was overgehaald door de belofte van een aardige loonsverhoging. Toen werd over een pay check van € 6,2 miljoen gesproken.

We houden je op de hoogte.

Dé hoogte- en diepepunten van de eerste Fifty Shades of Grey-film >

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >