6 inspirational quotes waar we klaar mee zijn

Want het is gewoon niet waar.

Meest gelezen

Open Instagram en je ziet ze voorbij komen als wegwerpartikelen: spreuken die een semi-spiritueel karakter hebben, vaak in een lekker ogend lettertype gegoten, soms voorzien van sterren, harten of andere vrolijke decoratievormen. Ze stemmen vrolijk, zeker. Maar er is ook aan aantal spreuken dat we gewoon niet.meer.kunnen.zien, omdat er geen touw aan vast te knopen is óf omdat het gewoon niet waar is.

Advertisement - Continue Reading Below

We delen – zes spreuken die we niet meer zouden moeten verspreiden.

1. ‘Your legs are not giving out. Your  head is giving out. Keep going.

Meest gelezen

En alle andere fitnessquotes die je om de oren slaan op Instagram. Het devies lijkt vooral: niet zeuren, altijd door blijven gaan. Al-tijd, hè. Want stoppen is voor losers. Niet alleen komt het redelijk dwingend over, je gaat je ook afvragen: misschien geven je legs het wél op, en doe je er beter aan gezond te sporten met herstelpauzes, dan nooit niet up te given of out  te given

2. Surround yourself with beautiful people/ happy people/ people that reflect who you are/ andersoortige succesvolle people.

Advertisement - Continue Reading Below

Het leven is geen LinkedIn. Niemand is altijd succesvol. Mensen zijn  af en toe ongelukkig, of gewoon klassiek chagrijnig, en deze quote moedigt eigenlijk aan om hele groepen lieve, interessante én leuke mensen om je heen opzij te schuiven op het moment dat ze misschien eventjes niet meer knap, leuk, gezellig of hetzelfde als jij zijn. Niet alleen behoorlijk eenkennig en saai, ook een tikje opportunistisch, niet?

Advertisement - Continue Reading Below

3. Je kunt elke droom waarmaken

Meest gelezen

Als je er maar héél hard in gelooft. Op zich een hele goede gedachte, maar laten we alsjeblieft niet teleurgesteld raken als er wellicht een aantal dromen niet wordt waargemaakt. Niet alles is naar je hand te zetten en er is ook nog zoiets als omstandigheden, en da’s helemaal niet erg. Want stel je voor dat iedereen élke droom voor elkaar krijgt – een logistieke nachtmerrie zou het worden.

4. Andere fearless nonsens zoals van hele grote gebouwen willen vliegen

What if I fall?Oh,but my darling...what if you fly?☁️☁️☁️

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on

Advertisement - Continue Reading Below

But what if you fáll?

4. Be yourself

Everybody else is already taken. Ja, geinig, maar wie weet nu eigenlijk altijd preciés wie ze is? Ga er maar eens aan staan. Zolang niemand dat nog echt weet, is het heus geen schande je dan eens een Brigitte Bardot, dan weer een Carine Roitfeld, of misschien morgen wel een Alexa Chung te willen wanen.

5. Alle quotes die zeggen dat mensen je sparkle niet moeten dullen

Of sowieso quotes die zeggen dat je fan-tas-tisch bent en de rest niet. Je bent een flamingo, en de rest allemaal duiven, really? Is dat als inspirerend stuk tekst bedoeld? Volg dan liever deze.

Een stuk sympathieker, en bovendien ben je dan aanzienlijk minder tijd en kopzorgen kwijt om als flamingo erop toe te zien dat iedereen om je heen in hun pigeon-hok blijft.

8 dingen die we allemaal doen zonder het te zeggen >

Dit zijn dus de geheimen van succesvolle instagrammers >