6 cliché vakantiefoto’s op Instagram die we niet meer hoeven te zien

Want je bent de zoveelste.

Meest gelezen

Op vakantie gaan is fantastisch, een wit strand aan je voeten is hemels en mooi weer is inderdaad iets dat je dikwijls eerder over de grenzen vindt dan in ons eigen Nederland (dus ja: we snappen dat wanneer je op een hagelwit strand met palmboom zit, je dit ook wilt ventileren middels je social media).

Maar kunnen we niet soms proberen iets origineler vakantiefoto’s op onze Instagrams te zetten?  Deze zes mogen van ons wat minder worden gebruikt.

Advertisement - Continue Reading Below

1. Vliegtuiguitzichten

Meest gelezen

Vanuit je vliegtuigraampje. Pas echt leuk is een cockpitselfie, of een foto met de stewards (of stewardessen). Wanneer gaan we dat eens een keertje doen?

2.  Hotdog legs

Advertisement - Continue Reading Below

Kappen met die hotdog legs. Hotdogs zijn hotdogs en benen zijn benen – die twee moet je niet willen mixen.

3. De zon tussen je vingers

Advertisement - Continue Reading Below

De foto die voelt als een mop die je al veertig keer hebt gehoord. Uitzondering op de regel is het trucje met de Toren van Pisa, want dat is gewoon een klassieker in het genre. Valt niet aan te tornen.

4. Baywatch beach foto

De foto waarop je de zee uit komt lopen en je natte haar uit je gezicht zwiept. Wié loopt er nu toevallig een zee uit waar toevallig iemand jou staat te fotograferen, toevallig op het moment dat je haar in een perfecte compositie ergens boven je hoofd in de lucht zweeft?  Deze foto riekt altijd naar uren fotoshooten.

5. Hotelkamers

Meest gelezen

Met een foto van je bed. Best wel raar, als je erover nadenkt.

6. Vies eten

Eten dat er in die kleine bistro in dat verre oord heel schattig uitziet, maar eenmaal geïnstagramd oogt als een grote berg kliekjes. 

De geheimen van succesvolle instagrambloggers >

6 inspirational quotes die eigenlijk een beetje raar zijn >