Gisele Bündchen stopt met catwalkshows

Het Braziliaanse topmodel zal binnenkort haar laatste show lopen.

Gisele Bündchen zal deze lente haar laatste meters catwalk bewandelen. Volgens het Braziliaanse Moda Estadão stopt het topmodel namelijk heel binnenkort haar carrière als catwalkmodel. Bündchen, die ondertussen al twintig jaar shows loopt, zal volgens de bron tijdens de São Paulo Fashion Week in april voor het laatst op de runway te zien zijn tijdens de show van modemerk Colcci. Een merk waarvoor Gisele al meerdere campagnes en shows deed.

Advertisement - Continue Reading Below

Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Gisele of haar vertegenwoordigers, maar het model gaf wel al eerder aan haar carrière op de catwalk het liefst te willen beëindigen in haar thuisland. Amerikaanse entertainmentsites – waaronder E! en Gossip Cop – schatten de kans dat het nieuws waar is, daarom hoog in.

De afgelopen tijd liet de Braziliaanse die van 2000 tot 2007 een Victoria's Secret Angel was, sowieso al aardig wat Fashion Weeks aan zich voorbijgaan. De laatste show die ze liep, was die van Colcci in november – ook in São Paulo. Gisele zal overigens niet echt met pensioen gaan. Haar verdere modellencarrière zal ze gewoon voortzetten.

Gisele Bündchen showt voor het eerst haar trouwjurk >

'Wat is er gebeurd met de wetenschap dat bont domweg stom is?!' >