Tv-tip: Chantal Janzen vanavond in College Tour

En ze neemt geen blad voor de mond.

Chantal 'wat kan ze goed hockeyen hè' Janzen wordt vanavond op televisie aan een vragenvuur onderworpen door Twan Huys in College Tour. 

De opnames vonden vorige week week plaats, en uiteraard zijn er al wat dingen 'gelekt' om de spanning goed op te bouwen. Dit keer haalt Chantals uitspraak over Yolanthe Sneijder-Cabau de headlines. Schijnbaar is de presentatrice geen fan van Yo's social media-acties. In het programma zegt ze:

Advertisement - Continue Reading Below

'Dan vechten die dames terug onder het mom dat men jaloers is op het succes of omdat ze mooi zijn. En nee, ik ga nu niet op de barricade voor alle normale Nederlandse vrouwen, maar stiekem… Nee, we zijn niet jaloers. We vinden het niet normaal. Wij willen niet zo zijn. We vinden het gewoon een beetje gek dat je zo'n Engelse tekst plaatst met een blote kont, met je man. Dat moet je thuis zeggen en thuis doen!'

Meest gelezen

Oef. Verder heeft Chantal het in College Tour - die werd opgenomen in het Amsterdamse DeLaMar Theater - over haar nieuwe internationale werkavontuur en hoe het is om in Duitsland al 'de nieuwe Linda de Mol' genoemd te worden.

We zijn benieuwd! College Tour met Chantal Janzen is vanavond om 20.30 uur op NPO 3 te zien.

 

Even terugblikken: die keer dat Yolanthe in designerkledij in ELLE stond >

Zien: Katja Schuurman showt haar waanzinnige bikini body >

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >