Deze actrice geeft het goede voorbeeld in Hollywood

En valt daarom in de prijzen!

Shailene Woodley zal tijdens de komende MTV Movie Awards 2015 (op 12 april) een stuk relaxter in haar stoel zitten. De 23-jarige actrice gaat namelijk sowieso met een popcornaward naar huis.

Gisteren werd al bekend gemaakt dat Woodley, die in 2011 doorbrak naast George Clooney in The Descendants, met een Trailblazer Award zal worden bekroond. En da’s niet de minste prijs: de Trailblazer is er voor jonge acteurs en actrices die uitblinken door hun onderscheidende rollenkeuze en ongeschonden reputatie. Kortom: voor degenen die het goede voorbeeld geven aan hun Hollywood-collegae.

Advertisement - Continue Reading Below

In het exclusieve rijtje winnaars staan Channing Tatum, Emma Watson en Emma Stone (laatstgenoemde nam als eerste de prijs in ontvangst in 2012). En nu dus ook Woodley, die met ogenschijnlijk evenveel gemak zowel emotionele rollen (The Fault In Our Stars) als actie (sci-fi blockbuster Insurgent) op haar cv bijschrijft. Petje af, vond ook de jury, die haar 'één van de meest getalenteerde actrices van deze generatie' noemt.

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie Awards 2015 >

Zien: de eerste trailer van Paper Towns met Cara Delevingne >

Best buds in Hollywood: Shailene Woodley en Miles Teller >