We hopen zó dat dit nieuws waar is!

Dit wordt geheid een kaskraker.

Brad Pitt! Christian Bale! Ryan Gosling! Steve Carell! Jep, dat zijn aardig grote namen en daar komt er wellicht nog een bij: Beyoncé. Allen schitteren ze in de verfilming van het boek The Big Short, van Moneyball-schrijver Michael Lewis.  

De prent zal gaan over de economische boost aan het begin van dit millennium. Het verhaal volgt een stel mensen die stuk voor stuk een aandeel hadden in de hausse, ook wel bekend als een credit bubble. Deze ontwikkeling leidde in 2007 tot een financiële crisis in Amerika.

Advertisement - Continue Reading Below

De schrijver, Michael Lewis, zat bij het programma CBS This Morning, en vertelde daar over de nieuwe film en cast. Daar dropte hij de bombshell over Beyoncés rol voor het eerst:

'It's an incredible cast... Christian Bale, Ryan Gosling, Steve Carell... and I think Beyoncé.'

WHOA! Beyoncé heeft altijd al gezegd dat ze de eerste vrouw wil zijn met een Grammy, Emmy én Oscar op de plank, dus wellicht wordt dit haar grote kans op die laatstgenoemde. Er is echter nog niets bevestigd over de rol. Dit zou anders voor de zangeres haar eerste rol in een grote film sinds 2009 - toen ze in Obsessed speelde - worden.

We houden je op de hoogte!

 

Beyoncé heeft wel ander groot nieuws bevestigd >

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >