Halina Reijn voegt zich bij een rijtje grote Hollywood-acteurs

Wat oa Lupita Nyong'o, Julia Roberts, Penélope Cruz én Halina Reijn gemeen hebben?

Meest gelezen

Allen zetten ze zich dit jaar in voor de natuur. Aanstaande zaterdag is het weer Earth Hour en vanaf 20.30 uur gaat dan wereldwijd een uur het licht uit voor de aarde. Wat Lupita Nyong'o, Julia Roberts, Penélope Cruz, Harrison Ford, Kevin Spacey, Edward Norton, Robert Redford, Ian Somerhalder én Halina Reijn dragen hun steentje bij door deel uit de maken van de internationale Nature Is Speaking-campagne van natuurbeschermingsorganisatie Conservation International. De boodschap? 'De natuur kan zonder ons, wij kunnen niet zonder de natuur.'

Advertisement - Continue Reading Below

Als onderdeel van dit mooie project heeft Halina Reijn voor Nederland de bijbehorende film ingesproken, die vanaf donderdag 26 maart als trailer in de Nederlandse bioscopen draait. Met de prent en deze campagne wil Conservation International een nieuwe doelgroep bij de toekomst van de natuur te betrekken:

'Door duidelijk te maken dat mensen de natuur nodig hebben om te overleven, draaien we het gesprek om en maken we de beweging relevant naar een nieuwe groep mensen.' Adus Dr. M. Sanjayan, vice president van Conservation International, in het persbericht.

Meest gelezen

Ook Laurene Jobs, vrouw van de overleden Apple-bedenker Steve Jobs, benaderde als bestuurslid van Conservation International het reclamebureau van Apple, TBWA, met de vraag deze campagne te creëren en zo geschiedde het. Simon Neefjes, CEO van TBWA Nederland, vertelt:

'We zagen dit idee en hebben het meteen naar Nederland gehaald. Het is geweldig dat Halina Reijn met haar stem deze campagne in Nederland steunt.'

Bekijk de trailer van de film snel hieronder. Meer info over de campagne vind je hier.

 

Carice van Houten stond maandag op de rode loper van Game of Thrones met vriend Kees van Nieuwkerk >

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >