Must-see: de gloednieuwe trailer van Entourage - de film

En letterlijk IEDERE celeb die je kunt bedenken zit erin.

Meest gelezen

Vince en zijn posse zijn terug! Voor wie geen idee heeft wat Entourage is, een korte resumé. Entourage was een enorm succesvolle serie, die losjes gebaseerd is op het leven van Mark Wahlberg. We volgen de Hollywood-avonturen van filmster Vincent Chase (Adrian Grenier) en zijn buddies Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara) en Johnny Drama (Kevin Dillon).

Terwijl ze zich overgeven aan roem en de aandacht van talloze mooie meiden, probeert de opvliegende impresario Ari Gold (Jeremy Piven) de carrière van Vincent op de rails te houden.

Advertisement - Continue Reading Below

In de gloednieuwe film zijn de mannen gelukkig een beetje opgegroeid. Eric krijgt een baby en Vince wil dolgraag een film met een budget van honderd miljoen dollar regisseren. Uiteraard is Johnny Drama nog even douchy als altijd en probeert Ari de boel weer op te ruimen. 

De makers wisten voor de prent bovendien een massa aan celebs te charteren. We noemen een Jessica Alba, Billy Bob Thornton, Liam Neeson, T.I., Calvin Harris, Warren Buffet. Tom Brady, Armie Hammer, Ed O'Neill, Haley Joel Osment, Pharrell en... Mark Wahlberg himself.

Meest gelezen

Kortom: ga dat heel snel zien, die trailer. Entourage draait vanaf 11 juni 2015 in de bioscoop.

 

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >

Slecht nieuws voor fans van Fifty Shades of Grey >

Je raadt NOOIT welke actrice de eerste keus was voor de rol van Anastasia in Fifty Shades of Grey >