9 frustraties in de ochtend waardoor je meteen weer terug naar bed wil

Iedere dag opnieuw.

1. Te lang hebben gesnoozed en bedenken dat je én ontbijten én je haar wassen én die bloes strijken én het vuilnis wegbrengen moet skippen om heel misschien nog op tijd op je werk te komen.

2. Erachter komen dat je telefoon niet goed in de lader zat die nacht en je batterij dus al bijna leeg is.

3. Je laptop die vastloopt wanneer je nog snel even aantekeningen voor een meeting wilt checken. Of eigenlijk: apparaten die niet doen wat ze horen te doen period.

Advertisement - Continue Reading Below

 

4. Om tijd te besparen onder de douche al bedenken wat je aan gaat trekken en dan twee onderdelen daarvan kwijt zijn om vervolgens veel te veel tijd te besteden aan de zoektocht.

5. Moeten niezen wanneer je net je mascara hebt aangebracht.

 

6. Je begint er steeds vol goede moed aan; eyeliner. Maar halverwege vraag je je altijd af: waarom. Links ziet er nooit uit zoals rechts, waardoor je rechts op een gegeven moment maar probeert aan te passen aan links, om te eindigen met watjes, make-upremover en 30 minuten minder op de klok. Grrr.

Meest gelezen

7. Te.hard.pratende mensen. Vooral in de trein. Hoezó bestaan er überhaupt mensen die een treinrit níet gebruiken om nog even te snoozen voordat de drukke werkdag begint? Te hard door de neus ademende medepassagiers vallen trouwens ook in deze categorie.

 

8. Nog erger: persoonlijke telefoongesprekken over ingegroeide teennagels en moeders die nog uit bad moeten worden gehaald in bus/trein/tram moeten aanhoren.

9. Zondagrijders op maandagochtend in de spits; bestaat er iets ergers?

 

8 makkelijke tips om knapper wakker te worden >

10 frustraties die iedere reiziger herkent >