Jon Cryer: ‘Ik had iets met Demi Moore toen Ashton Kutcher 7 jaar was’

Jup, de twee acteurs delen meer dan een rol in de serie Two And A Half Men...

Meest gelezen

Jon Cryer, bekend als Alan Harper in de hitserie Two And A Half Men, is in de pen geklommen voor zijn memoires So That Happened. En daarin doet de acteur een verrassende onthulling over Demi Moore, de toenmalige vrouw van zijn medespeler Ashton Kutcher.

Toen Charlie Sheen de show in 2010 verliet werd er gezocht naar een vervanger en daar kwam Ashton Kutcher om de hoek kijken. Die was destijds getrouwd met Demi Moore (klik hier om te lezen of hij en Mila Kunis al getrouwd zijn!) en daar werd Jon een tikkeltje nerveus van. 'Hoe vertel ik Ashton dat wij dateten toen hij zeven(!) was?', vroeg hij zich af vertelt hij bij Live! With Kelly and Michael. Hij wachtte gespannen af tot het nieuws uit zou komen, maar dat bleek nergens voor nodig. 'Hij liet me even zweten, maar uiteindelijk zei hij dat Demi het hem verteld had en hij was er heel cool over,' aldus Jon.

Advertisement - Continue Reading Below

Jon en Demi ontmoetten elkaar toen ze in 1984 samen in No Small Affair speelden en hebben daarna een tijdje gedatet. Ashton en Demi gingen in 2011 uit elkaar na zes jaar samen geweest te zijn.

 

 

Zijn Mila Kunis en Ashton Kutcher nou wel of niet getrouwd? >

Ashton klapt uit de school over baby Wyatt >

En waarom is Ashton boos? >