Waarom boerin Bertie de ideale partner is voor Lindsay Lohan

Lees en leer.

Lindsay Lohan heeft het prima naar haar zin als vrijgezel. Zegt ze. En als een actrice dat zegt is dat zo ongeveer als zeggen dat je geen nieuwe schoenen hoeft te kopen omdat je al schoenen hebt: onzin dus. La Lohan is natuurlijk snel weer aan de man (of vrouw?). En omdat ze zelf zegt liever een zakenman te hebben dan iemand uit ‘het wereldje’, helpen onze lieftallige collega's van Quote haar graag met gepast datingadvies in de vorm van 5 nuchtere vrijgezellen van Hollandse bodem, waarvan we er hier alvast drie uit de doeken doen:

Advertisement - Continue Reading Below

> Adam Curry
Kan goed omgaan met vrouwen die zich graag naakt aan de wereld presenteren. Sterker nog, stel dat - hypothetisch - Lohan in een pashokje besluit om al haar kleren uit te trekken en naakt door de winkel te rennen, dan rent blonde Adam er waarschijnlijk net zo naakt achteraan. Huh, maar zij doet zoiets toch niet? Welnee. En ook leuk: ze kunnen lekker samen blowen.   

> Bas van Werven
Wie? De gezellig forse presentator van 1Vandaag. Hoe komen we dáár nou toch bij? Komt-ie: Lindsay Lohan heeft in een dronken bui wel eens haar Porsche kapot gereden. Onthoud dat. Volgende feit: uit onderzoek is gebleken dat Porscherijders koplopers zijn in vreemdgaan. Dat biedt mogelijkheden. Dus, noem een bekende Porsche-rijder met wie je ook toastjes op de bank kan eten? Ah, Bas van Werven.

Meest gelezen

> Boerin Bertie
Ze zal het waarschijnlijk niet zo snel zeggen, maar stiekem speelt de rijke lesbienne uit Zeeland het liefst boerderijtje met een sexy en doorleefde vamp. Denkt Quote dan, he? Dit is de perfect match. Biseksuele Lindsay is het celeb-gedoe zat, vertelde ze aan Home Style. Bertie, waar ben je? Het is tijd voor rust, reinheid en Zeeuwse zuchtmeisjes.

Op Quotenet.nl lees je wie Quote nog meer als potientiële kandidaat voor Lindsay ziet.

Is dit Lindsay Lohans grootste Photoshop-fail ooit? >

Demi Lovato ruilde haar 'vagina tattoo' in voor dít >