Karlie Kloss deelt studiebeurzen uit

You get a scholarship, you get a scholarship, everyone gets a scholarship! Karlie Kloss speelt voor Oprah en geeft gratis studiebeurzen weg.

Zo zit de vork in de steel: Karlie Kloss, topmodel dat naast jaloersmakende looks ook in het bezit is van een goed stel hersens, volgde afgelopen zomer een twee weken durende opleiding Programmeren aan de Flatiron School, de zogeheten coding class, en sindsdien is ze idolaat van technologie. Ze werd er zelfs zo enthousiast van dat ze haar nieuwe passie nu wil delen met andere jonge vrouwen.

De voormalige Victoria’s Secret Angel besloot de krachten te bundelen met de Flatiron School en biedt uit eigen zak 20 Amerikaanse meisjes tussen de 13 en 18 jaar een studiebeurs aan. Kode with Karlie genaamd. Wie kans wil maken moet alleen in het bezit zijn van een videocamera en een fikse dosis mazzel. Karlie roept geïnteresseerden namelijk op om in een 1-minuut durend filmpje te vertellen waarom zíj die studiebeurs willen winnen. Het model zal hoogstpersoonlijk de winnaars selecteren.

Advertisement - Continue Reading Below

‘I think it's crucial that young women learn to code as early as possible to ensure that we, as women, have a voice and a stake in what the world looks like,’ aldus Karlie in een video die ze zelf maakte voor de Flatiron School.

True that, Karlie. Hier lees je meer over het project.

Het tegengeluid op #ImNoAngel: '#Vierjezandloper, niet je vetrollen' >

Bedriegt Sunnery James Doutzen Kroes? >