The Devil Wears Prada all over again

Briljant: Anne Hathaway en Emily Blunt kropen in hun The Devil Wears Prada-rollen voor hun inmiddels beroemde lip sync battle.

Meest gelezen

Eerder deze week kregen we al een kleine preview, maar gisteravond werd-ie dan echt uitgezonden: dé aflevering van ons nieuwe favoriete tv-programma Lip Sync Battle met Anne Hathaway en Emily Blunt. De collega-actrices die in The Devil Wears Prada al eens eerder rivalen speelden, hadden er duidelijk grote lol in voor het programma, gepresenteerd door LL Cool J, opnieuw in die rol te kruipen. Sterker nog: in een video in de aanloop naar de battle is het The Devil Wears Prada all over again:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

Tijdens de show zelf mochten de actrices beide twee performances weggeven. Emily Blunt playbackte op Blackstreets No Diggity, gevolgd door een fabuleuze vertolking van Janis Joplins Piece Of My Heart. Maar ze had een geduchte tegenstander in Anne Hathaway die begon met een act als Mary J Blige en eindigde met de klapper van de avond: Miley Cyrus  met – letterlijk – een Wreckingball. Helaas mag de volledige uitzending niet gestreamed worden, maar de twee laatste performances vind je hieronder en móet je echt even zien:

 

Miley Cyrus' zusje Noah poseert in gruwelijke campagne >

De officiële trailer van OITNB seizoen 3 is hier! >