De 10 heetste Best Kiss-momenten @ de MTV Movie Awards

Om alvast in de stemming te komen voor vanavond.

Meest gelezen

Want dan worden wederom de MTV Movie Awards uitgereikt. En hoewel we het eigenlijk nu heel verantwoord moeten gaan hebben over de belangrijke awards als Beste Acteur en Beste Film, kijken we stiekem het meeste uit naar de prijs van Best Kiss. Waarom? Welnu, omdat de bijbehorende winnaarsspeeches immer epic zijn.

Herinner je je immers Ryan Gosling en Rachel McAdams nog? Of Robert Pattinson en Kristen Stewart? En wat dacht je van Sarah Michelle Gellar en Selma Blair? Afijn, tijd om maar eens een top 10 uiteen te zetten. Hier komen ze, van hoog naar laag.

Advertisement - Continue Reading Below

 

10. Kristen Stewart & Robert Pattinson voor The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Het voormalige real-life koppel won de awards voor Best Kiss voor iedere Twilight-film, maar zelfs toen Robert een keer niet kwam opdagen wist Kristen op een briljante manier de prijs in ontvangst te nemen. Gewoon, door met zichzelf een potje zwoel te doen. Robert, wie?

Meest gelezen

 

9. Briana Evigan & Robert Hoffman voor Step Up 2: The Streets

Een fijne guilty pleasure-film waarbij de vonker van het scherm spatten tussen de twee hoofdrollen. Ook in real-life zo bleek, want Briana en Robert herhaalden het sexy kunstje op het podium nog maar eens. Is het warm hierbinnen?

 

8. Anna Chlumsky & Macauly Culkin voor My Girl

Een Golden Oldie. Helaas was Macauly er niet bij, maar Anna zorgde voor een memorabel moment door al lachen te zeggen: 'Gee, this is my first kiss, and I get an award!'. Te gek. 

Advertisement - Continue Reading Below

 

7. Jake Gyllenhaal & Heath Ledger voor Brokeback Mountain

Jake kwam de prijs alleen ophalen, maar onthulde dat het vanaf het begin af aan al hun masterplan was om de award voor Best Kiss binnen te hengelen: 'You know said to Heath after we finished the scene you saw. If we don’t win the MTV Movie Award for Best Kiss, then it wasn’t worth it. It’s worth it now.'

Advertisement - Continue Reading Below

 

6. Owen Wilson, Carmen Electra & Amy Smart voor Starsky & Hutch

Carmen Electra moest het zonder Owen Wilson en Amy Smart stellen, maar presentatoren Snoop Dogg en Paris Hilton wilden best wel even invallen. Let vooral ook even op de blik van Snoop:

 

5. Kristen Stewart & Robert Pattinson voor The Twilight Saga: Eclipse

Kristen en Robert mochten de prijs dan gewonnen hebben, ze gaven tijdens de MTV Movie Awards waar de Twilight-fans al jaren op wachten: 'There’s someone else in the audience that will appreciate it a little more,' riep Robert Pattinson, waarna hij het publiek inrende en Taylor Lautner een flinke smakkerd gaf. Waarvoor duizendmaal dank:

 

4. Julia Stiles & Sean Patrick Thomas voor Save The Last Dance

Och, jeugdsentiment. Inmiddels hebben we de iconische dansfilm al zo'n twintig keer gezien dus geen wonder dat Julia en Sean de prijs binnenhaalden. Uiteraard inden ze 'm op gepaste wijze:

Meest gelezen

 

3. Kristen Stewart & Robert Pattinson voor The Twilight Saga: New Moon

De laatste Twilight-winst, beloofd. Maar dit was toch wel de leukste. Éven leek het erop dat Robert en Kristen zouden gaan zoenen op het podium (iets wat ze nog nooit hadden gedaan), maar er kwam een plot-twist... Damn you Robsten!

 

2. Selma Blair & Sarah Michelle Gellar voor Cruel Intentions

Nog steeds een van de meest memorabele filmkussen ooit, en jawel, hij werd door Sarah Michelle Gellar en Selma Blair nog eens dunnetje overgedaan bij de awarduitreiking.

 

1. Ryan Gosling & Rachel McAdams voor The Notebook

Sorry Eva. Maar Ryan en Rachel hebben nog steeds het heetste filmmoment in de pocket. En dat zal niet snel veranderen, gokken we zo. Net als hoe ze 'm wisten te innen, want dat was heet met een hoofdletter H. Een verdiende eerste plaats, lijkt ons zo.