Zó pakt Carice Amerika dus in

Wij houden ervan.

Meest gelezen

Het zal je niet ontgaan zijn: ‘Dutchie’ Carice van Houten heeft het momenteel razenddruk met het promoten van Game of Thrones seizoen 5 (volgende week maandag te zien in Nederland). Spotten we haar eerder deze week al aan de desk van ochtendshow KTLA Morning News, dit keer komt ze al even droogkomisch voor de dag in een gesprek in de stoel bij de Amerikaanse talkshowpresentator Seth Meyers.

Na wat gechit-chat over Carice en Seths geschiedenis samen – de tv-host en Carice blijken al jaren de beste vrienden te zijn, gaat het gesprek op een gegeven moment over naaktscènes in Game of Thrones.

Advertisement - Continue Reading Below

‘Het is niet mijn favoriete ding om te doen, daarom probeer ik het altijd met humor te benaderen,’ legt Carice uit. ‘Ik kom de set op, kleed me uit, en zeg tegen iedereen: “look, this is the material we are gonna work with today, take a good look.” En dan is de spanning eraf. Je moet alle seksualiteit eruit halen, vooral om uiteindelijk mezélf meer op mijn gemak te voelen.’ Meyers’ reactie is al even briljant: ‘That’s great, and it works, because they keep writing them for you.’

Meest gelezen

Wat de twee verder zoal bespreken? Spijkerpoepen (geen grap en demonstratie van Carice incluis), haar Melisandre-muppet, Carice's twittercontact met Snoop Dogg… afijn, gaat dat vooral zelf even zien:

 

Zien! De officiele trailer van Game of Thrones seizoen 5 >

Carice van Houten is nu dus een muppet >