Een sneak peek in Kim Kardashians selfieboek

Kim Kardashians heuse selfieboek ligt deze maand in de schappen. En hoewel de inhoud van Selfish natuurlijk redelijk voorzich spreekt – Kim, Kim en nog 'ns Kim – een klein voorproefje is stiekem toch wel leuk.

Meest gelezen

Kim’s selfie game begon al vroeg zo blijkt: het boek opent met een wazige zelfgemaakte foto van Kim en zusje Khloé, geschoten met een wegwerpcamera in 1984. Een toevalstreffer, dat wel:

'We noemden het toen nog geen selfie. Ik had geen idee wat ik aan het doen was, gewoon herinneringen opslaan eigenlijk.' Aldus Kim tegen Harper’s BAZAAR.

Ze is er in ieder geval nooit meer mee gestopt: Selfish bevat 300 foto’s, waaronder – iemand heeft geteld – 115 decolleté close-ups, 10 naaktfoto’s en 23 belfies. En zelfs nooit eerder vertoonde foto’s van Kim’s early days in de showbizz als de assistent van Paris Hilton en exclusieve beelden van de jurkenfitting voor haar huwelijk met Kanye.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar don’t worry, ook Kim neemt het met een korreltje zout:

'Je moet af een toe een beetje gevoel voor humor hebben. Veel mensen vinden het nemen van zoveel selfies belachelijk. Maar ik vind het leuk om foto’s te maken en ze op social media te posten. Gewoon, als herinneringen.'

Meest gelezen

 

 

 

De cover van het boek? Die ziet er zo uit

En een deel van Kim's beautyregime? Zo dus!