Zó reageren de Olsens op de Full House-reünie

Is er een kans dat ze meedoen?!

Een klein vreugemoment begin deze week: er komen NIEUWE afleveringen van Full House (lees er hier alles over). Netflix - kán die streamingsdienst nog beter worden? - zorgt voor de reünie, onder de naam Fuller House, en Uncle Jesse (John Stamos), D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) en Kimmy Gibbler (Andrea Barber) komen terug.

Maar rijst toch de Grote Vraag: maken de Olsens ook als volwassen Michelle Tanner hun opwachting? We dachten dat het antwoord een dikke vette 'nee' zou zijn - de tweeling heeft de acteerwereld immers achter zich gelaten en scoren prijs na prijs met hun kledinglijnen -, maar er is hoop!

Advertisement - Continue Reading Below

Aan WWD reageren de Olsens op het grote Full House-nieuws. Opmerkelijk: zij hoorden het nieuws over de reünie ook pas voor het eerst toen John Stamos het uit de doeken deed op televisie bij Jimmy Kimmel:

'I'm shocked I haven't heard from John,' vertelt Mary-Kate. Ashley voegt daaraan toe: 'I ran into Bob (Saget, red.) the other day and we didn't even talk about it. I'm going to call him and get his perspective.'

Of de on-screen vader van de Mary-Kate en Ashley, Bob Saget, meedoet is ook nog niet zeker. Maar! Het lijkt er dus op dat de Olsens wel openstaan voor een reünie. Wij doen alvast een voorzichtig vreugedansje.

 

Lees hier ALLES over de Full House-reünie >

8 dingen die je geheid nog niet wist over Netflix >