Broer en zus vinden elkaar terug na een match op Tinder

Hoe waanzinnig (ongemakkelijk)!

Dacht jij dat het ongemakkelijk was om je ex tegen te komen op Tinder? Ha. Deze twee Tinderaars werden aan elkaar gematcht, deden het nodige flirtwerk, en kwamen er vervolgens achter dat ze ietsie méér aan elkaar gelinkt waren...

Erik de Vries en Josephine Egberts werden 16 jaar geleden uit elkaar gehaald toen hun ouders scheidden (heel Parent Trap: moeder bleef met Josephine in Breda wonen, vader nam Erik mee naar België) en het contact werd verbroken. 'n Poging om zijn zus te vinden, mislukte. De twee, nu twenty something, swipeten allebei naar rechts toen ze elkaar spotten op Tinder en uiteraard duurde het even voor ze doorhadden wat hun echte match was.

Advertisement - Continue Reading Below

'Ik begon bij mezelf na te gaan: het kan toch niet zo zijn dat ik nu gewoon een tindermatch heb met mijn eigen zusje?' vertelt Erik deze week aan datingsitekiezen. Tegen mic.com zegt-ie: 'Daar schrok ik nogal van, dus heb ik een paar dagen geen contact met haar opgenomen.' ('Nogal?' NOGAL?)

Tot hij eindelijk genoeg moed had verzameld om erover te beginnen en alles op z'n plek viel. Een week later hebben broer en zus elkaar ontmoet (vrij snel voor een match op Tinder, maar héy, we hebben het hier wel over de digitale versie van Spoorloos) en inmiddels zijn Erik en diens tweelingbroer Maarten (die is er ook nog) helemaal blij met de hereniging met hun zus. 'Het was zó bijzonder om mijn bloedeigen broer(s) na zestien jaar terug te zien.' Aldus een dolblije Josephine. Uhm, duh. Wanneer komt er een film van dit briljante verhaal?

WAT als je de lekkerste man op Tinder al hebt gedatet?! >