Kristen Stewart vond de seksscènes met Robert Pattinson dus best wel vervelend

Kristen Stewart doet een boekje open over hoe dat nou was, het voor de camera in bed duiken met ex Robert Pattinson. De highlights:

Hun spraakmakende break-up werd breed uitgemeten in de pers (en dat was geen pretje voor Kristen) maar behoort inmiddels tot het verleden. Toch kwam ex-lover Robert in een interview met Harper’s Bazaar UK even ter sprake toen werd gevraagd naar de opnames van wat 'the most epic sex scene of all time' moest worden (het moment wanneer Bella Swan voor het eerst gaat met vampier Edward Cullen in Twilights Breaking Dawn: Part 1). Wat blijkt: ze stonden beide doodsangsten uit.

Advertisement - Continue Reading Below

'Het moest perfect zijn en niet van deze aarde, onmenselijk, beter dan je je ooit kunt voorstellen. Wij dachten alleen maar: "Hoe kunnen we dat ooit waarmaken?" Het was doodeng. Which sucked, want ik wilde dat het heel goed werd.'

Maar Kristen is niet per se tegen seksscènes: 'Ik haat het alleen wanneer ze vooropgezet zijn (uh, dat is film toch?). Dan is het grotesquely uncomfortable.' Tsja, we kunnen ons er wat bij voorstellen. 

Kristen Stewart & Robert Pattinson: alle juicy break-up details op een rij >

En 15 dingen die je geheid nog niet wist over Kristen Stewart >