De Converse Rubber Tracks pop-up studio komt terug!

Het is de droom van menig beginnend muzikant: een eigen plaat opnemen in een studio, compleet met professionele begeleiding, afwerking en experts die de puntjes op de i zetten. Deze zomer kan het dankzij Converse zomaar werkelijkheid worden.

Om ook startend muzikaal talent een kans te geven lanceerde Converse de Converse Rubber Tracks pop-up studio waar artiesten (gratis!) kunnen recorden. Sinds de opening van de flagshipstudio in Brooklyn in 2011 en de daaropvolgende wereldwijde pop-ups hebben al meer dan 900 artiesten de kans gekregen om hun muziek op te nemen. En goed nieuws: de studio keert deze zomer dus terug naar Amsterdam!

Artiesten vanuit de hele Benelux kunnen zich aanmelden voor een opnamesessie in de state-of-the-art opnamestudio van de Amsterdam Recording Company. Er is plek voor veertien gelukkigen.

Advertisement - Continue Reading Below

Nieuw dit jaar is de Converse Rubber Tracks Live Show, een showcase (onderdeel van de maandelijkse Converse Red Light Sessions) waarin een internationaal bekende artiest (wie blijft nog even geheim) zal optreden met een paar van de Rubber Tracks-artiesten. 

De studio is van 25 mei tot 8 juni open, en let op: aanmelden kan dus nú op converse-music.com. Deadline staat op 11 mei, 12.00 uur.

Wij zeggen: go for it!