29 frustraties die alleen vrouwen met korte benen begrijpen

We feel you!

Meest gelezen

1. Over-the-knee boots zijn voor jou eerder kruislaarzen. 2. Je staat vaker op stoelen dan dat je erop zit. 3. Je moest je droom om model te worden al op jonge leeftijd opgeven. 4. Mensen proberen altijd op jou te leunen. (Dat jouw hoofd nou op hun ellebooghoogte zit wil niet zeggen dat ze er met hun volle gewicht op moeten gaan hangen.) 5. Je kijkt al je hele leven lang tegen mensen op. (Ook hen die je niet hoog hebt zitten.)

Advertisement - Continue Reading Below

6. Je wordt altijd bestempeld als 'schattig', nooit 'sexy'. 7. Kinderen van 8 zijn groter dan jij. 8. Aardappelen die in het bovenste schap van de supermarkt liggen. (Then again: who needs carbs anyway.)9. Hakken zijn je beste vrienden en tegelijkertijd je grootste vijanden.

10. Alle broeken voelen voor jou als pyama's met voeten. 11. Een kilo aankomen is meteen zichtbaar in de vorm van 'uitstulpingen' op dijen. (Want tja, waar moet het anders heen?)12. Lopen naast iemand die twee koppen groter is is een cardio work-out voor jou.

Meest gelezen

13. Je voelt je schuldig wanneer je met een lange man date vanwege de ongeschreven regel dat die eigenlijk bedoeld was voor lange vrouwen. 14. Midi? Driekwart? Enkel zul je bedoelen. 15. Je ziet je coupeur vaker dan je beste vriendin. 16. Je wordt compleet over het hoofd gezien aan bar of kassa. Joehoe!17. Je hebt geen idee hoe het voelt om op een bank te zitten en tegelijkertijd met je voeten de grond te kunnen raken.

18. In een auto moet je met je neus tegen het raam zitten om bij de pedalen te komen. 19. Pootjebaden in het zwembad is een duik in het diepe voor jou. 20. Concert? Welk concert? 21. Mensen raken je altijd kwijt in een menigte. (Jij hen ook trouwens.) 22. Je moet al-tijd o-ve-ral je ID laten zien. 23. Je hebt al sinds je jeugd hetzelfde skipak, omdat een nieuwe weer enorm vermaakt zou moeten worden. 24. Jij moet altijd vooraan staan op foto's, waardoor jij de flits opvangt én je standaard twee kilo zwaarder lijkt.25. Je moet altijd om hulp vragen in winkels, want wat je nodig hebt hangt/staat/ligt altijd te hoog.

26. Alle winterjassen zijn full length-jassen voor jou. Oversized sweaters mini-jurken. 27. Je kunt altijd hooguit je kruin zien in wc- en badkamerspiegels. 28. Zoenen met een date betekent automatisch kramp in je tenen.29. Je bent een meester in het oprollen van broekspijpen. Alleen niet omdat je dat nou zo mooi vindt.

20 dingen die je denkt wanneer je je eigen instagramaccount checkt >

8 dingen die we allemaal doen zonder het te zeggen... >