10 celebrities van wie je was vergeten dat ze in films van de Olsens zaten

Incluis sterren uit Gilmore Girls, Pretty Little Liars en One Tree Hill.

Meest gelezen

Herinner je je die zoetsappige doch fantastische films van Mary-Kate en Ashley Olsen uit de nineties? Van Winning London tot Holiday in the Sun; wij spendeerden toch heel wat uren met de dvd's van de Olsens, maar waren tótaal vergeten dat deze inmiddels grote sterren ook eens een rolletje hadden in films van de tweeling.

Kijk maar eens of jij het je nog herinnert:

1. Megan Fox

Advertisement - Continue Reading Below

Nog voordat ze allerlei stunts deed in de Transformers-films, speelde Megan Fox een ubergemene 'mean girl' in Holiday in the Sun (2001). Jep, wij moesten ook heel hard lachen bij het zien van deze foto.

Meest gelezen

 

2. Troian Bellisario

Jazeker, Spencer uit Pretty Little Liars is al van kinds af aan goede vrienden met de Olsens, en scoorde daardoor een rolletje in Billboard Dad (1998).

Advertisement - Continue Reading Below

 

3. Elizabeth Olsen

Het jongere zusje van Mary-Kate en Ashley zat in verschillende films van haar beroemde zussen, zoals How the West Was Fun (1994). Inmiddels gooit Elizabeth zelf hoge ogen in Hollywood met prachtprenten als Martha Marcy May Marlene.

Advertisement - Continue Reading Below

 

4. Michael Cera

Meest gelezen

Ahw. Zie hierboven een piepkleine Michael Cera in Switching Goals (1999). Uiteraard schittert hij nu in de serie Arrested Development en verschillende Hollywoodfilms.

 

5. Jared Padalecki

Advertisement - Continue Reading Below

Nadat-ie al was doorgebroken als Dean in Gilmore Girls (och!) speelde Jared de love interest van Mary-Kate in de film New York Minute (2004).

 

6. Bob Saget

In diezelfde film maakte ook Bob Saget een leuke cameo. Juist, die de vader van de Olsens speelde in Full House. Een full circle-momentje.

Advertisement - Continue Reading Below

 

7.  Eric McCormack

Meest gelezen

Een jonge Eric McCormack speelde voordat-ie doorbrak als Will in Will & Grace de vader van de Olsens in de Halloween-film Double, Double, Toil and Trouble (1993).

 

8. Willie Garson

Willie Garson — aka Carrie Bradshaws gay best friend Stanford Blatch — zat in één van de beste films van Mary-Kate en Ashley, Our Lips Are Sealed (2000).

 

9. Jesse Spencer

Als je het gevoel hebt dat je al je hele leven een énorme crush hebt op Jesse Spencer, is dat waarschijnlijk ook zo. Hij speelde namelijk in Winning London (2001), voordat hij groot werd met series als House en Chicago Fire.

 

10. Austin Nichols

De ex van Sophia Bush en knapperd uit One Tree Hill, Austin Nichols, zat óók in de Olsen-film Holiday in the Sun (2001).

 

Er komen nieuwe afleveringen van Full House! >

DIT zijn onze filmtips voor de maand mei >