Kopieert Beyoncé de stijl van deze popster?

De bewijsstukken liegen er niet om.

Meest gelezen

[sarcasme aan] Hou je vast: Beyoncé is misschien wel helemaal niet zo origineel als je dacht. Er is schokkend beeldmateriaal opgedoken, waaruit blijkt dat ze systematisch de stijl van de Servische popster Jelena Karleusa kopieert.

De frustratie druipt ervan af. Met leuzen als ‘Dit heet ORIGINALITEIT. Misschien moet je het ook eens proberen.’ en ‘Hallo bees. Je wilt oorlog? Echt?! Prima.’ opent de Servische de aanval op Beyoncé. Deze – tamelijk eenzijdige – ‘oorlog’ vindt plaats op Jelena’s instagramaccount. ‘Omdat de wereld er recht op heeft om dit te weten.’ Hm, je kunt veel van deze vrouw zeggen, maar een nobel type is het wel.

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

It's called ORIGINALITY. You should try it sometime.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Meest gelezen

 

Zoals je ziet liegen de bewijsstukken er niet om: een wit jurkje met open rug, een bloot item met steentjes, en – verhip! – ook de denim-on-denimlook blijkt bij Jelena Karleusa vandaan te komen.

Beyoncé is overigens niet de eerste die inspiratie haalt uit het spot-on stijlgevoel van Jelena. [sarcasme uit] Ook Kim Kardashian werd al door haar beschuldigd van een flink potje copycatten. Eerlijk is eerlijk: die vergelijking was nog enigszins te volgen, vooral nadat Kim haar haren in de peroxide stak. Want: beide een tikje ordi; met strakke, monochrome pakjes en een standaard pruil op de toet.

Maar Beyoncé? Echt? Ach, misschien moeten we blij zijn dat deze ‘Servische Gaga’, zoals ze – ironisch genoeg – ook wel wordt genoemd, zich zo bezighoudt met haar collega’s. Die tijd had ze tenslotte ook kunnen besteden aan het maken van muziek. En of de wereld dáár beter van wordt?

5 overeenkomsten tussen Rihanna en Beyoncé >

15 keer dat Kim Kardashian en Kylie Jenner dezelfde persoon waren >