Bevestigt Sarah Jessica Parker hiermee de derde Sex and the City-film?

Het kan haast niet anders.

'The cat's out of the (little brown) bag.' Er gaan al een tijdje geruchten over een nieuwe Sex and the City-film, maar nu lijkt Sarah Jessica Parker het nieuws toch echt te bevestigen. En wel met deze SATC-esque instagramfoto:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Tja, dat kan niet missen natuurlijk. Check vooral ook even het bijschrift. Haal die Cosmopolitans dus maar tevoorschijn - het is immers al bijna 8.30 uur - en plan een Sex and the City-marathon in. Of niet...?

Wat namelijk ook nog kan is dat SJP hintte op haar schoenenlijn... Die sluwe vos. Mensen in New York spotte de ster namelijk bovenop Bloomingdales, wat kan betekenen dat ze met campagnefoto's bezig was:

Meest gelezen

 

Wat natuurlijk ook kan is dat Carrie Bradshaw een schoenenlijn heeft gelanceerd - best aannemelijk - en dat SJP daarom dit soort fratsen uithaalde gisteren:

 

Dammit. Al die vragen. En hoewel de Sex and the City-films toch een beetje tegenvielen - het moet gezegd - zien we een derde deel best zitten. Al is het alleen maar voor die Sex and the City-marathon die er traditiegetrouw aan vooraf moet gaan.

We houden je op de hoogte.

 

BEVESTIGD: er komt een vervolg op Mean Girls! >

Must-see: nog nooit eerder vertoonde beelden uit Sex and the City >

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >