Jake Gyllenhaal en de gepassioneerde maar smaakvolle kus

Die ik helaas nog steeds niet in het echt heb mogen waarnemen...

Meer van Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...

Sienna Miller met Tom Sturidge en hun kind, Katie Holmes met haar manager, Danny DeVito, Scarlett Johansson met haar man en baby, Jesse Eisenberg op de fiets, Andrew Garfield op een filmset, Emma Stone op Broadway. Sinds ik in New York woon, wandel ik nog weleens tegen een filmster aan. Meestal gewoon op straat. Opvallend genoeg altijd zonder paparazzi in de buurt.

Ik ben alleen in één jaar tijd nog steeds niet tegen Jake Gyllenhaal opgebotst. En dat zie ik als een groot falen van mijn kant. Want als er, naast Sarah Jessica Parker, één acteur constant in de stad (en in de metro) wordt gefotografeerd, dan is hij het wel. Daarnaast staat Jake hoog op mijn 'ooit te interviewen'-wenslijstje en ook dat is er nog nooit van gekomen. Nogmaals, één groot falen...

Advertisement - Continue Reading Below

Wat mijn onkunde wellicht nog pijnlijker maakt, is dat andere mensen hem wel regelmatig spotten en daar over (terecht) opscheppen op Instagram en Twitter.

Zo werd hij afgelopen weekend gespot op straat:

Hi neighbor 👋 #jakegyllenhaal

A post shared by Rebecca McCubbin (@becmccubbs) on

More From Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...
Waarom Amber Tamblyn onze nieuwe held is
Waarom gossip zo veel beter is voor je

 

Stond hij dinsdag aan de balie bij SoulCycle:

 

En was hij vrijdag aan het lunchen:

 

Naast dat gevoel van falen, is vooral dankzij deze laatste foto ook een gevoel van frustratie. Want: IS DAT ECHT RACHEL MCADAMS?!?!?! Had ik toevallig aan de lunch gezeten in hetzelfde restaurant als Jake en zijn niet geïdentificeerde date, dan had ik je met zekerheid kunnen zeggen of het inderdaad Rachel was. Maar helaas. De jongen die wél op steenworp afstand van de twee zat, denkt dat ze het is, maar weet het niet helemaal zeker. Lekker dan...

OF TOCH RUTH?
Na uitvoerig bestuderen van de foto, schijnen veel mensen online te denken dat het niet Rachel maar Ruth Wilson is. De andere vrouw aan wie Jake de afgelopen maanden constant wordt gelinkt. Iets dat ook mooi aansluit op het verhaal dat Page Six deze week had. De beruchte roddelrubriek wist namelijk te vertellen dat Jake en Ruth, die afgelopen winter samen op Broadway te zien waren, zaterdag samen een fitnessklasje hebben bezocht.

Na de les nam Jake, aldus 'aanwezigen' tegen de roddelrubriek, een proteïne shake waarna hij op Ruth wachtte. Toen zij eenmaal, gedoucht en aangekleed, buitenkwam, gaven de twee elkaar een “passionate but tasteful kiss” waarna ze alle twee hun eigen weg vervolgden, aldus omstanders. Klinkt als een goed verhaal, behalve dat er natuurlijk geen enkel bewijs is. Fotografisch of anders.

En waar Page Six focust op Jake en Ruth, blijven andere gossipsites juist Jake en Rachel verkopen. Zo had de Daily Mail vorige week nog een vermakelijk en hoopvol onzinpraatje over hoe Jake op straat in Soho moest grijnzen omdat zijn eventuele vriendin misschien op weg was naar New York. Dit had de krant bedacht omdat Rachel diezelfde dag gefotografeerd was op het vliegveld van Los Angeles. Volgens de Daily Mail om een vlucht naar New York te pakken, volgens andere sites omdat ze op weg was naar Toronto. Iets dat me logischer lijkt.

JAKE EN EMMA IN CANNES
Wat is waar? Geen idee. Tot ik Jake Gyllenhaal eindelijk een keer zelf spot op straat, hopelijk 'gepassioneerd maar smaakvol' zoenend met Ruth of Rachel (ik hoop Rachel!), geloof ik alles en niks. En dit zal de komende weken helaas nog niet gebeuren, aangezien hij op dit moment in Cannes is waar hij twee weken lang jurylid is en het zo te zien enorm naar z'n zin heeft met zijn collegajurylid Sienna Miller (let the gossip begin!).

Weet je trouwens wie er ook in Cannes zal zijn? Emma Stone. De indrukwekkende rode loper van Cannes kan het ideale moment zijn om alle verhalen en geruchten over haar en Andrew Garfield voor eens en altijd de kop in te drukken. Zat er in die papieren tas laatst inderdaad een rode loper outfit voor hem? Was de media de afgelopen tijd maar wat aan het roepen? Ik durf er niet eens op te hopen...