'Het gaat niet goed met Ashley Olsen'

Da's schrikken. Zou het echt?

Meest gelezen

Onlangs werd beweerd dat Ashley Olsen kampt met de ziekte van Lyme. Maar! Het is gelukkig nog steeds niet officieel bevestigd. Toch laten verschillende bronnen nu weten dat het steeds slechter gaat met de ontwerpster.

Ashley zou de ziekte hebben opgelopen door een tekenbeet van jaren geleden en InTouch Weekly (niet de meest betrouwbare bron...) schrijft dat 'haar situatie enorm snel verslechtert'.

Advertisement - Continue Reading Below

Een 'insider' verklaart:

'Voordat ze ziek werd, was ze altijd aan het werk. Maar tegenwoordig is ze nooit meer op kantoor. Ze is bijna altijd thuis. Ze is ontzettend boos. Haar emoties gaan alle kanten op.'

Bijna altijd thuis zitten? Gelukkig vond ze dan nog wel de kracht om een paar weken geleden met haar tweelingzus Mary-Kate Olsen naar MET Gala te gaan:

Meest gelezen

 

Wat moeten we nu dus geloven? Ashley rept zelf vooralsnog niet over de ziekte en ook de meer betrouwbare roddelbladen houden zich stil.

Toch doet RadarOnline.com er nog een schepje bovenop en beweert dat de Ziekte van Lyme bij Ashley pas 'in een laat stadium werd ontdekt, waardoor artsen weinig voor haar konden doen'. Ze zou bovendien 'nu naar alternatieve geneeswijzen in Europa aan het kijken zijn'.

We houden je op de hoogte.