Oeps! Ik gaf mijn lief de ergste blowjob ooit

Iedere week een vrij hilarische herinnering aan een faliekant mislukte poging tot sexy zijn.

‘’n Paar jaar geleden vroeg ik mijn aan-uit-aan-uit-vriendje voorzichtig of hij mee wilde gaan naar een bruiloft van een familielid. Alles was op dat moment koek en ei tussen ons, dus stemde hij gelukkig enthousiast in. Hij had mijn familie al eerder ontmoet, maar dit zou de eerste keer zijn dat hij ook echt tijd met de hele bende door zou brengen.

Zo reden we dat bewuste weekend naar een wijngaard, checkten in, hadden wat loeihete seks op de hotelkamer en maakten ons klaar voor de officiële toestanden. Alles aan de relatie en het tripje voelde écht goed – dus, pak-‘em-beet 100 aperitiefjes later, doken we stiekem tussen de wijnraken. Na wat heftig gezoen en gevoel gaf ik hem een snelle (maar uiterst effectieve) BJ. Kleren recht, haren goed, verse laag lipgloss en precies op tijd voor de eerste gang schoven we aan het diner.

Advertisement - Continue Reading Below

Even voor de duidelijkheid: we zaten aan tafel met mijn ouders, broer en zussen en opa. Op het moment dat de eerste gang werd opgediend begon mijn lief (zo mag ik hem best noemen na die BJ) ongemakkelijk heen en weer te wiebelen en ik zag dat hij zijn zaakje discreet verschoof. Maar. Al snel veegde hij ook driftig zijn mond af en klokte water naar binnen. Precies op het moment dat hij zijn ongemak écht niet meer kon verbergen, realiseerde ik me dat mijn lipgloss van het extreme Kylie Jenner-plumping-niveau was. (KOPERS OPGELET! Het is: Sexy Mother Pucker XL.)

Meest gelezen

Natuurlijk maakte mijn familie gretig van de gelegenheid gebruik om lollige grapjes over tafel te gooien (we zaten de hele avond immers al af en aan kusjes uit te wisselen), maar had er, uiteraard, geen idee van waar die lipgloss nog meer was geweest…

Het lukt ons uiteindelijk om weg te sneaken naar de photoboot, waar hij even op adem kon komen om vervolgens naar de hotelkamer te snellen om ‘zijn ding te wassen’. Dus.

Overbodig te melden dat de sfeer de rest van het weekend ietwat verpest was – ook al probeerde ik hem ervan te overtuigen dat we er ‘later om zouden lachen’. Dat ‘later’ is er nooit gekomen. Maar wie weet leest hij dit en moet hij alsnog lachen? Of huilen? Ik doe allebei op dit moment.’

14 dingen die mannen onverklaarbaar sexy maken >

ELLE test de beste lip plumpers onder de beautyzon >

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op ELLE.com