Deze topsporter wond Gigi Hadid om zijn vinger

Twee weken vrijgezel zijn was blijkbaar genoeg voor Gigi.

Net twee weken vrijgezel, en nu al openbaar op date met een nieuwe vlam: only in the life of Gigi Hadid. Alle geruchten over een vermeende relatie met Joe Jonas zijn van de baan, nu Gigi Hadid afgelopen donderdagavond op het Cinema Against AIDS-gala verscheen met formule 1-koning Lewis Hamilton.

Even op een rijtje:

Eerst was er Cody Simpson. Tot twee weken geleden bekend werd gemaakt dat Gigi en de knappe Australische zanger hun relatie dan toch echt definitief verbraken, om meer ruimte te hebben voor hun carrières. Iets met persoonlijke groei en de hoop dat ze zo uiteindelijk weer bij elkaar zullen komen.

Advertisement - Continue Reading Below

Toen druppelden de geruchten binnen over een relatie met een van de Jonas Brothers: Joe. Een roddel die overigens al eerder ging. En terwijl Joe die relatie donderdag in het tv-programma Access Hollywood (op niet geheel overtuigende wijze) ontkende, stond Gigi zich in haar witte, weinig aan de verbeelding overlatende jurk van Tom Ford te hijsen - om met iemand anders op date te gaan.

Want nu is het dus Lewis Hamilton; de Engelse formule 1-coureur die net een nieuw contract van honderd miljoen pond regelde bij het Mercedes-raceteam. Klinkt ook niet bepaald als iemand die veel tijd heeft voor romantische uitjes…

Meest gelezen

Vandaag kwam Gigi met chaperones Kendall Jenner, Hailey Baldwin en zus Bella Hadid naar de Grand Prix van Monaco, om Lewis te supporten. Helaas werd hij (buiten zijn schuld om, want door een onnodige extra pitstop) ‘slechts’ derde. Maar mocht hij daar vannacht wakker van liggen, dan heeft hij in ieder geval iets leuks om naar te kijken.

 

 

Zusje Bella is ook verliefd, en wel op The Weeknd >

Dit is Gigi Hadids briljante dieetgeheim (nieuwe, rijke liefde niet gegarandeerd) >