Nieuwsflits: Chrissy Teigen gaat naakt met John Legend en een geit

En ook: groot Zara-nieuws, Blake Lively's eerste ontwerp en Nikki Reed deelt haar romantische trouwvideo.

Meest gelezen

> Chrissy Teigen. Naakt. En met een geit. Het klinkt een beetje dubieus, maar de foto's zijn echt heel mooi geworden. Samen met man John Legend poseerde de presentatrice voor het tijdschrift Du Jour en het resultaat zijn een reeks prachtige (zwart-wit)foto's die bij het stel geheid de muur halen. (Bekijk de foto's hier: Du Jour):

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

> Zara-fans opgelet! De modeketen opent een TWEEDE filiaal in Amsterdam aan de Nieuwendijk. En morgen al! De flagshipstore is opgezet volgens Zara's gloednieuwe winkelconcept en interieurdesign, dat ook onlangs in New York, Londen, Parijs en Shanghai is gelanceerd. De enorme winkel heeft een oppervlakte van 3.300 vierkante meter en beslaat drie verdiepingen. Het is maar goed dat 't vakantiegeld net binnen is.

> Blake Lively lanceert intussen haar allereerste ontwerp. De actrice sloeg voor haar website Preserve de handen ineen met Amour Vert voor een heerlijk fifties-esque jurkje. Ook hebben? Je shopt 'm, uiteraard, via Preserve voor een flinke $230.00 (€ 211) (Preserve)

 

> #relationshipgoals. Nikki Reed bewijst maar weer eens dat zij en Ian Somerhalder het meest perfecte koppel ter wereld zijn, met deze jaloersmakend prachtige trouwvideo. Zucht.... Bekijken op eigen risico: