5 dingen die een generatie ouder NIET begrijpt

#1: voicemails.

Meest gelezen

1. Voicemails
Het concept e-mail of whatsapp kennen ze wel, maar negeren ze hartgrondig. In plaats daarvan wordt voor alles gebeld en bij geen gehoor wordt een voicemail volgekletst met de volgende, weinig verrassende info:

'Ha, ik belde je, maar je bent er even niet. Bel me even terug als je de tijd hebt. Oke!'

Lieve oude generatie, we snappen dat jullie hebben gebeld als we een gemiste oproep zien en bellen je dan écht terug, ook zonder voicemailbericht, want dat voicemailbericht is heel omslachtig en als we er eentje hebben, dan denken we meestal dit:

Advertisement - Continue Reading Below

 

2. Kleren
Ja, die gaten zaten er al in toen we die broek kochten en nee, dat vinden we niet zonde van ons geld.

 

3. Schoenen
'Die hakken, kun je daar wel goed op lopen?', of 'Heb je geen pijn van die schoenen?', of elke keer als ze hakken 'hakkenschoenen' noemen:

 

4. Geld
Dingen zijn in de loop der jaren goedkoper geworden - vooral apparaten -, waardoor het dikwijls een mysterie is voor de oude generatie hoe we een smartphone, een laptop, een platte televisie, een elpeespeler, een stereo-installie én een designertas kunnen bezitten. Maar eBay.

Meest gelezen

5. Liefde
De ex van een jaar geleden kun je opeens weer een paar weken zien en die ene scharrel die je gister had weet van de scharrel die je morgen gaat hebben en soms, heel soms, heb je gewoon zin in niemand, maar opeens, en dan ook echt opeens, kun je aan de tafel van de ouders van X zitten. Liefde anno 2015 heeft verdomd weinig kaders. Over Tinder begin je niet eens.

 

En vooruit, omdat je 'm nu waarschijnlijk toch al in je hoofd hebt:

 

9 dingen die iedere twintiger een keer gedaan moet hebben >

5 type whatsappers die iedereen in zijn telefoon heeft >