Size doesn’t matter?

Seks op de eerste date is funest en size doesn’t matter. ELLE’s Bep schiet deze en andere hardnekkige mythes, oudewijvenpraatjes, boude beweringen en holle frases over seks aan flarden.

MYTHE #1: SIZE DOESN'T MATTER

Er is geen bewering waar mannen liever in geloven dan deze, maar vrouwen weten beter, ondanks dat er verraders zijn die sussend zeggen dat het gaat om wat je ermee doet.

Ik zag eens een documentaire over het seksleven van koppels waarvan een van de twee lichamelijk gehandicapt was. Bij een stel was de man na een ongeluk verlamd geraakt, waist down, en omdat zij na verloop van tijd enorm de penetratie miste, hadden zij een glimmende en goed geoliede seksmachine aangeschaft, een perpetuum mobile van de liefde met voorop een dildo gespiesd die drie keer groter was dan haar man ooit in erecte toestand was geweest. Hun seksleven bloeide weer helemaal op. Ik bedoel maar.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Voor wie in een vroeg stadium wil weten wat voor vlees zij in de kuip heeft: de optelsom grote voeten/grote neus = reuzengeslacht gaat helaas niet op. Daar heeft ondergetekende zich ook weleens lelijk in vergist. Een onderzoek uit 2011, gehouden aan het Gachon University Gil Hospital in Zuid-Korea suggereert dat mannen wiens ringvinger ongeveer gelijk is aan hun wijsvinger (een lage wijsvinger-ringvingerindex, google het) eerder een lange lans hebben. Dat zou komen omdat zij in de baarmoeder zijn blootgesteld aan grotere hoeveelheden testosteron. 

Meest gelezen

Afijn, klein of groot, natuurlijk is het goed als een man weet wat-ie met z’n lans aan moet – he better. Maar het zit zo: op ieder potje past een dekseltje, en op een groot (lees: normaal) potje een klein frunnikdekseltje proberen te passen werkt niet: dat dekseltje valt gewoon in het potje, zonder dat potje daar erg in heeft. Niks aan voor potje. En een verloren zaak voor dekseltje.

 

 

Seksmachine zien? Zoek op Youtube naar 'Ceasar 2.0 Fucking Machine'

#SEXYFAILS: 'Ik gaf mijn vriend de ERGSTE blowjob ooit' >

Dit artikel verscheen oorspronkelijk in ELLE.