Deze celebritydochter is minstens zo knap als haar moeder

Een nieuwe celebdochter in de spotlights, waarom Caitlyn koos voor Caitlyn & GROOT Eddie Redmayne-nieuws.

Een nieuwe dochter-van heeft deze week haar spotlightdebuut gemaakt en internet staat er bol van: Maya Thurman-Hawke. Inderdaad: dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke. Afgelopen maandagavond bleek ze een ticket voor de CFDA Awards te hebben bemachtigd en showde ze de wereld – aan de zijde van designer Zac Posen – de genen van zowel vader als moeder te hebben meegekregen. Let op onze woorden: deze Uma mini-me gaan we vaker tegenkomen. (Telegraph)

Advertisement - Continue Reading Below

Caitlyn Jenner aka Bruce doet uit de doeken waarom ze koos voor Caitlyn én waarom je dit niet spelt met een ‘K’. ‘It's one of the hardest things in life—choosing your own name,’ vertelt ze aan VanityFair.com. Twee jaar geleden had ze de namen Heather, Cathy en Caitlyn in gedachten, maar het was pas nadat haar assistant Rhonda uit zichzelf Caitlyn suggereerde, zonder te weten van die Top 3, dat er definitief een knoop werd doorgehakt. En waarom dan niet met ‘K’? Simpel. Caitlyn wilde breken met die traditie en de media-associaties die daarbij komen kijken. Zo, weten we dat ook weer. (ELLE US)

Meest gelezen

En dan GROOT Eddie Redmayne-nieuws: de newly-wed acteur met Oscar op zak is door Warner Bros bevestigd als castlid van de Harry Potter-prequel Fantastic Beasts and Where to Find Them. De Britse acteur zal de rol van Newt Scamander op zich nemen. De film vertelt het verhaal van ‘magizoologist’ Scamander 70 jaar voordat Harry’s verhaal van start gaat. (Cosmopolitan US)

Wat?! Krijgt Kimye een TWEELING? >

Foto van de dag: Willy en Max in de dj booth met Sunnery James en Ryan Marciano >

ALLE rodeloperlooks van de CFDA Awards 2015 >