Stop waar je mee bezig bent: Prison Break komt terug!

Het beste nieuws van de dag.

Meest gelezen

Hold your horses! Fox heeft besloten een miniserie te maken van de populaire serie Prison Break, zo melden bronnen aan TV Line. Eerder deden ze dit al met de serie 24: Die Another Day.

De aanleiding? Veel mensen vonden de originele serie, die uit vier seizoenen bestaat, te lang duren en haakten vroegtijdig af. Wentworth Miller, hunk van de serie – die ver na de lancering van het laatste seizoen plots uit de kast kwam – en Dominic Purcell, zullen uiteraard ook in de miniserie de hoofdrollen vertolken.

Advertisement - Continue Reading Below

Eind vorig jaar hadden de tv-broers al een kleine reünie vanwege de serie The Flash. Toen lieten ze E! News al weten dat ze met het idee rondliepen om Prison Break nieuw leven in te blazen. Naar verluidt moeten we denken aan pak 'm beet een dozijn afleveringen.

Een officiële bevestiging van Fox is er nog niet, maar we houden het in de smiezen. Ondertussen vermaken we ons maar even met gifjes van het web. Oh en seizoen 1 tot en met 4 van Prison Break is momenteel natuurlijk te zien op Netflix.

Meest gelezen

 

 

 

 

Voor wie de serie nooit gekeken heeft (we kunnen het ons NIET voorstellen, maar toch): de trailer van seizoen 1:

 

Én op een rij: onze 4 favoriete momenten van Prison Break!

 

Ook lezen: HEEL goed Netflix-nieuws >

13 dingen die je niet wist over Orange is the New Black >

Bijna, bijna, bijna! Bekijk HIER de trailer van Orange is the New Black seizoen 3 >