Nieuwsflits: Rihanna op date met déze voetballer + Miley Cyrus gaat helemaal naakt

en nog meer nieuws, waaronder kersverse beelden van het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black!

Meest gelezen

> Heeft Rihanna een nieuwe vlam? De zangeres werd voor de zoveelste keer gespot met Real Madrid-voetballer Karim Benzema, en insiders beweren dat de twee flink aan het daten zijn. Dit keer werden Rihanna en Karim gespot terwijl ze samen een club uitstapten in Hollywood, een week nadat ze een romantisch diner samen hadden. RiRi en de 27-jarige voetballer leerden elkaar kennen tijdens het afgelopen WK, toen de zangeres druk twitterde tijdens iedere wedstrijd en haar favoriete voetballers (waaronder 'onze' Robin van Persie) een hart onder de riem stak. Toen Frankrijk werd uitgeschakeld twitterde ze naar de Franse Benzema dat ze zijn pijn voelde: "Mijn schatje Benze :(". Och. Bekijk hier de foto's van Rihanna en Karim Benzema.

Advertisement - Continue Reading Below

> Rihanna's 'goede vriend' Leonardo DiCarprio is trouwens ook weer van de markt. De acteur werd, uiteraard, al zoenend gespot met een blond model. Dit keer gaat het om Kelly Rohrbach:

Meest gelezen

 

> Intussen is na de naakte cover, nu ook de rest van Miley Cyrus' shoot voor Paper Magazine online geslingerd. En daarin is ze, je raadt het al, ook helemaal naakt. De zangeres deelde op Instagram trots de gewaagde kiekjes en werd niet eens van de social media-site gegooid. Bij deze dus:

@papermagazine @benjamjones @twinkleswinkle

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

> Amber Heard klapt intussen uit de school. De prachtige actrice prijkt op de cover van onze Amerikaanse ELLE-collega's en vertelt in een openhartige interview uitgebreid over haar huwelijk met Johnny Depp. En nee, die break-upgeruchten zijn dus lariekoek:

'Getrouwd zijn is geen dramatische veranderingen nee. We zijn al een hele tijd samen, alles is heel soepel verlopen. Iedere keer als ik hem zie, word ik weer verliefd.'

Bekijk hier meer foto's en quotes uit het interview.

 

> We sluiten af met iets zéér fraais: nieuwe beelden van het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black! Vrijdag gaat seizoen 3 dan ein-de-lijk van start, en dit is alvast het perfecte warmmakertje, als je het ons vraagt. Kijk-ze: