Nieuwsflits: is Cara verloofd? + gróót nieuws over Pitch Perfect

Lees hier in een flits het heetste nieuws van deze ochtend.

Meest gelezen

> Is Cara Delevingne verloofd?! De vriendin van het topmodel, St. Vincent, postte deze foto op Instagram:

Ok...

A post shared by St. Vincent (@st_vincent) on

Advertisement - Continue Reading Below

 

Fans en verschillende websites speculeerden meteen dat er wellicht een huwelijk voor de twee zit aan te komen, maar aangezien het nieuwe album van St. Vincent Marry Me heet, zijn wij nog een beetje sceptisch over eventuele trouwplannen.

> Over celebrity trouwerijen gesproken; Jennifer Aniston klapt in een nieuw interview uitgebreid uit de school over haar verloofde Justin Theroux. Op de vraag wat het beste is dat haar de afgelopen tien jaar is overkomen, zwijmelt Jen An aan People:

Meest gelezen

'Justin. Hij is echt het beste cadeau van de afgelopen tien jaar.'

De twee zijn al even verloofd, maar wanneer ze gaan trouwen is nog niet bekend. Wel zegt Jennifer dat ze nog steeds haar ogen niet af kan houden van haar verlovingsring:

'Ik vind de ring zo prachtig. Dat komt vooral omdat hij het voor mij uit heeft gezocht, het is een simpele ring. [..] Als we getrouwd zijn, zal Justin ook zeker een ring dragen.'

> Katy Perry's romance met modemerk Moschino wordt intussen ook naar een hoger plan getild. De zangeres is het nieuwe gezicht van het merk en deelt alvast op Instagram een foto van de kersverse campagne. Een puike combi, als je het ons vraagt:

❤THE FACE OF MOSCHINO❤️

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

> HEEL erg goed nieuws: er komt een Pitch Perfect 3!! Gisteren werd bevestigd door Universal Pictures dat er nog een vervolg komt, na het grote succes van deel 2. Of alle hoofdrolspeelsters terugkeren is nog niet bekend, maar Rebel Wilson heeft mogelijk al toegezegd. Aca-Amazing!

> Nog meer filmfraais: er is een kersverse trailer van de nieuwe James Bond-film Spectre online geslingerd, waarin we veel meer van de spannende prent zien. Snel op play ermee!: