Waarom wij hopen dat Daley Blind vanavond een man-bun heeft

Daley, Daley. Wat wás dat tegen Amerika vorige week?

Meest gelezen

Blind junior is duidelijk zijn mojo kwijt. En wij denken te weten waar het aan ligt.

Het kapsel. Het móet het kapsel zijn. De schwung is eruit. Het is te lang, te lijzig, te zweterig. Het schrééuwt om een haarbandje, een elastiekje, een scrunchie voor ons part, of welke vorm van support dan ook. Laat de lokken niet in hun hempje staan!

En daarom, Daley: hebben wij wat kapselinspiratie voor je op een rij gezet, die je look – en dus hopelijk ook je voetbalkunsten vanavond tegen Letland – weer wat op zullen spicen. Je hebt nog een paar uur, heus kappers genoeg (nee, nu eens een keer níet je eigen moeder) die nog even richting het Skonto Stadium in Riga willen sjezen.

Advertisement - Continue Reading Below

> De Justin Bobby
Als het even kan laat je Justin Bobby invliegen. Zelfs de koning van de lange haren (remember The Hills?) gaat tegenwoordig met een frisse, korte coupe door het leven. En dat knipt-ie dus zélf.

Meest gelezen

 
> De Zayn Malik
Hij was nog niet weg bij One Direction of de schaar ging in zijn mooie donkere manen. Van gemillimeterd groen haar (doe dat maar niet, met het oog op dat grasveld) is Zayn inmiddels overgestapt naar dit korte blonde koppie en geef toe: dit ziet er toch best bruut uit (lees: tegenstanders afschrikkend)?

 

> Op het gebied van opvallende coupes konden deze WK-spelers van vorig jaar er ook wat van. Je moet ervan houden, maar om je heen kunnen ze hiermee in ieder geval niet, die Letten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> De Danny
Je zou ook eens bij je vader Danny in de leer kunnen gaan. Zijn krullenbos was woest als een oranje leeuw, maar zat immer in model. 

 
> Maar! Sindskort spotten wij op je eigen instagramaccount af en toe ook iets dat de truc zou kunnen doen: een man-bun! Oké, hip is-ie al lang niet meer (de bun stierf, net als de hipster, eerder dit jaar een pijnlijke dood. Niet in de laatste plaats omdat Justin Bieber hem eindelijk ontdekte), maar we moeten toegeven: hij stáát je. Bovendien kun je nu, zonder al dat haar in je gezicht, die Letten van alle kanten zien aankomen. Hup Holland!

🔶

A post shared by Daley Blind (@blinddaley) on

 

 

8 dingen die je nog niet wist over Daley Blind >

Dit is wat er gebeurt als Justin Bobby je haar knipt >