Nieuwsflits: het fotobewijs dat Gigi Hadid en Joe Jonas een koppel zijn

Lees snel verder voor nog meer celebritynieuwtjes van de dag.

Meest gelezen

> Gigi Hadid en Joe Jonas zijn een koppel. De twee werden afgelopen weekend al knuffelend en zoenend op de kiek gezet, dus nu is er geen ontkennen meer aan. Onlangs zei Gigi nog dat het 'really hilarious' zou zijn als zij en Joe een stelletje zouden zijn. Ze zal zich dus nu wel een breuk lachen. Bekijk hier de kiekjes van de twee.

> Intussen bevestigt de moeder van Kristen Stewart dat haar beroemde dochter inderdaad een relatie heeft met haar voormalig assistente Alicia Cargile. Jules Stewart laat aan The Sunday Mirror weten:

Advertisement - Continue Reading Below

'Waarom zou ik het niet accepteren dat ze een vriendin heeft? Ze is gelukkig. Ze is mijn dochter. Ik ben haar moeder, dus ze weet dat ik haar keuzes accepteer.'

Meest gelezen

 

> Triest nieuws: een goede vriend van Khloé Kardashian en de beste vriend van haar ex-man Lamar Odom, Jamie Sangouthai, is overleden aan een overdosis drugs. We zagen Jamie in verschillende afleveringen van Keeping Up With The Kardashians langskomen en hij woonde een tijdje bij Khloé en Lamar in huis. Op Twitter laat ze weten:

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

Khloés beste vriendin Malika plaatste op Instagram deze foto:

  

We wensen ze heel veel sterkte.

 

> Intussen laat Jennifer Aniston weten dat ook zij fan is van de Kardashians. Aan People magazine onthult de actrice:

´I sadly am very much interested in the Kardashian-Jenner thing. That's a guilty pleasure for sure.'

We kennen het gevoel, Jen An.

> Over de Kardashians gesproken; Kanye West is weer lachend(!) vastgelegd. En daar was-ie niet blij mee...

 

> Slecht nieuws voor Beyoncé; de zangeres wordt aangeklaagd door haar voormalige achtergrondzanger Ahmad Lane. Volgens Lane heeft Beyoncé het nummer XO van hem gestolen en daarom wil hij $7 miljoen van haar zien. De advocaten van de zangeres noemen zijn claim echter 'vague and cryptic' en proberen de zaak zo snel mogelijk van tafel te krijgen.

> Een gezellige video om mee af te sluiten: Lena Dunham ging afgelopen weekend de lip sync battle met Jimmy Fallon aan. De ster en bedenker van Girls bracht onder andere Fat Bottomed Girls van Queen 'ten gehore' en het was BRILJANT: