Beverly Hills 90210 komt terug - En hoe!

Was je al blij dat de zon schijnt? Vandaag is zojuist nog nét een beetje beter geworden. Na Saved by the Bell en Full House, belooft nu ook die andere favoriete serie uit de nineties terug te komen: Beverly Hills 90210.

Meest gelezen

E! News weet te melden dat tv producent Lifetime de tv-film The Unauthorized Beverly Hills 90210 Story in de pijplijn heeft, dat het smeuïge achter-de-schermen-verhaal van Brandon, Dylan, Kelly, Donna, Brenda en consorten zal vertellen.

In beeld komt de achtbaanrit van de eerste vier seizoenen van de serie van zowel de cast als de producers, (en nu komt het:) on én offset. Van momenten waarop de serie bijna gedwongen moest stoppen tot juist de hoogtijdagen. En dat er genoeg aan de hand was achter die camera's, hebben de acteurs door de jaren heen wel laten doorsijpelen. Jason 'Brandon' Priestley liet in 2014 nog aan Access Hollywood weten: 'There were multiple hook-ups on the show, with multiple people. Nobody ever got attached. We never let it get in the way of what we were doing.' 

Advertisement - Continue Reading Below

Helaas, helaas: de originele cast zal natuurlijk niet voor deze klus komen opdraven, hiervoor zullen nieuwe acteurs worden gezocht. Laat het gissen dus maar beginnen: wíe-o-wie worden de nieuwe Dylan en Brandon?

Beverly Hills 90210 liep tien seizoenen lang, van 1990 tot 2000 en er verschenen daarna meerdere spin-offs, waaronder Melrose Place en later 90210 met een hele nieuwe cast.

 

Al gehoord? Prison Break komt ook terug! >

En Full House komt dus terug op de buis >

15 dingen die je geheid nog niet wist over Saved by the Bell >