Dít hebben Michiel Huisman én Tara Elders over Michiels achterwerk te zeggen

Dat je het weet.

Michiel Huismans billen; ze zijn een ding. Al meerdere malen werd een film of tv-serie opgefraaid met een magisch bum shot van Holland's finest, en dat zorgt in interviews soms voor confronterende vragen aan het adres van de Game of Thrones-acteur.

Zo ook in een nieuwe uitgave van Man of the World, waarvan Michiel (of zoals de Amerikanen zeggen: Mik-keel House-man) de oogverblindende cover siert. In het bijbehorende interview komt ter sprake dat de acteur er, in tegenstelling tot collega’s als Kit Harington, totally cool mee lijkt om als lustobject te worden gezien. En het feit dat die famous butt-shots een bijdrage leveren aan zijn roem.

Advertisement - Continue Reading Below

Well, als ik me daar niet comfortabel bij zou voelen, zou ik nu een enorme rottijd doormaken,’ aldus Michiel, die zichzelf in het interview zelfs een feminist noemt. ‘Dan zou ik me beter onder een steen kunnen verstoppen net zolang totdat iedereen het weer vergeten is. Waarop wederhelft Tara Elders grapt: ‘It beats the alternative: mensen die zeggen dat je echtgenoots achterwerk lelijk is.’

 

Michiel Huisman: 'Ik speel gewoon een Amerikaan en nobody seems to question that' >

Bekijk hier onze behind the scenes-video van Michiel tijdens de ELLE-shoot! >