Dit Jon Snow/Kit Harington-nieuws gaat je dag MAKEN!

Na The Watch komt... Martin Koolhoven.

Game of Thrones-fans hoeven Jon Snow niet te missen. Of nou ja, Kit Harington dan. Werd gisteren de trailer van 7 Days of Hell online geslingerd (bekijk 'm hier) waarin Kit als tenniser schittert, wordt nu door filmwebsite Deadline onthuld dat Kit de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe film Brimstone van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. Het wordt een feest van herkenning, want ook zijn Game of Thrones-collega Carice van Houten heeft een rol in de prent.

Advertisement - Continue Reading Below

Eerder zouden Mia Wasikowska en Robert Pattinson de hoofdrollen vertolken in Brimstone, maar die moesten door andere werkverplichtingen afzeggen. Maar Kit lijkt ons een puike vervanging, niet? 

 

Ook grote sterren als Dakota Fanning en Guy Pearce wist Koolhoven te charteren voor zijn nieuwste project, dat een westernthriller is over een jonge vrouw van wie het leven verandert als zij een diabolische priester achter zich aankrijgt. Dit wordt de allereerste internationale film van Martin Koolhoven en hij schreef ook zelf het Engelstalige script. Volgend jaar moet de prent in de bioscopen draaien.

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >

Over die laatste aflevering van Game of Thrones... >