Wie van deze NL-stylebloggers wint volgens jou challenge nummer 2?

It's up to you!

Meer van ELLE Style Infuencer Awards 2015
20 articles
Winonah-de-Jong-en-Doutzen-Kroes-winnaars-ELLE-Style-Influencer-Awards-2015
DIT zijn de winnaars van de ELLE Style Influencer Awards 2015
Victoria-Koblenko-Mijn-meest-gelikete-outfit-Twee-kokosnoten-en-een-Missoni-bikinibroekje
Victoria Koblenko: 'Mijn meest gelikete outfit? Twee kokosnoten en een Missoni-bikinibroekje'
Winonah-de-Jong-Ik-gebruik-nooit-filters!
Winonah de Jong: 'Ik gebruik nooit filters!'

Deze drie knapperds dingen mee naar ELLE's The Next Influencer Award (lees hier ALLES over deze nieuwe en nu al felbegeerde prijs):

Rosanna Gentenaar aka Billie Rose,
Lian Galliard van Fashion Hoax
en Sietske Lamers van Connected to Fashion.

Zodat jij weet op wie je moet stemmen, gaven we deze digitale stijlgenieën een aantal bijzonder passende opdrachten. Waarvan vandaag op het program: challenge nummer 2: Breng op jouw eigen manier in beeld waarom het design van de Samsung Galaxy S6 edge past bij jouw eigen stijl.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat de dames er van gebakken hebben? Scroll, kijk, lees én vergeet niet de beste met jouw stem een goeie zet richting die prijs te geven via ELLE.nl/NEXTISNOW.

 

LIAN GALLIARD van Fashion Hoax

More From ELLE Style Infuencer Awards 2015
20 articles
Winonah-de-Jong-en-Doutzen-Kroes-winnaars-ELLE-Style-Influencer-Awards-2015
DIT zijn de winnaars van de ELLE Style Influencer...
Victoria-Koblenko-Mijn-meest-gelikete-outfit-Twee-kokosnoten-en-een-Missoni-bikinibroekje
Victoria Koblenko: 'Mijn meest gelikete outfit?...
Winonah-de-Jong-Ik-gebruik-nooit-filters!
Winonah de Jong: 'Ik gebruik nooit filters!'
Dit-instagramfilter-levert-de-meeste-likes-op
Dit instagramfilter levert de meeste likes op
Dit-is-hoe-je-je-vakantie-instaglamt
Dít is hoe je je vakantie instaglamt

 
Toen ELLE me vroeg hoe ik kon laten zien hoe de Samsung Galaxy S6 Edge bij mijn stijl past, dacht ik 'Hoe kan ik nu beter laten zien wat mijn stijl is, dan met een flatlay?' Ik hou van flatlays, omdat het de perfecte manier is om een stukje van je (levens)stijl te laten zien. Natuurlijk is het wat gemaakt, maar je maakt uiteindelijk toch ook zelf je stijl en je leven? En aangezien ik genomineerd ben voor The Next Online Influencer vond ik zo’n typisch social media-ding ook wel toepasselijk ;-).

 

SIETSKE LAMERS van Connected to Fashion

 

Ik heb gekozen voor dit beeld omdat zowel mijn eigen stijl als de stijl van de Samsung Edge 6 clean & minimalistisch zijn. Zwart en wit, deze tinten zie je vrijwel dagelijks in mijn outfits terug komen. De Samsung Edge 6 in een fijne witte parelmoer tint is dus de perfecte match met mijn eigen stijl. 

De subtiele parelmoer glans van de telefoon doet me denken aan één van mijn favo bomberjacks, namelijk deze van Carin Wester. Zeker weten mijn beste sale-aankoop ooit! Verder zijn in deze foto mijn andere favoriete items van dit moment te zien: Mijn nieuwe slip-ons met fringes (zwart met wit of course!), mijn transparante zonnebril met zwarte glazen en ook de geur van & Other Stories mag niet in dit rijtje ontbreken (en ja, zelfs deze geur is gekenmerkt met de 'kleur' zwart).

Stuk voor stuk minimalistische items, maar toch met net dat beetje extra.

 

ROSANNA GENTENAAR aka Billie Rose

 

I have a confession to make... Als ik ergens ben, op vakantie, of door de stad loop ben ik altijd op zoek naar de perfecte plaatjes. Ik denk en kijk bijna binnen de kaders van mijn telefoon. Aan de ene kant best een beetje gênant en ergens schaam ik me er bijna voor. Aan de andere kant ben ik dol op fotograferen en is het mijn grote passie. Dus wat is daar erg aan?

Aangezien ik mijn telefoon 24/7 bij me heb, waar ik ook ben, is het een vereiste dat ik er kwalitatief goede foto's mee kan maken. Deze Samsung-telefoon maakt dan ook prachtige foto's, de kleuren zijn mooi en intens en de beelden super scherp. Ook het design past helemaal bij mijn stijl. Licht, wit maar met een edge. Letterlijk!
 
Zoals ik al zei heb ik mijn telefoon 24/7 bij me. Bovenstaande beelden geven goed weer waar ik dagelijks foto's van maak. Van flatlays tot ontbijtjes en van typische Amsterdamse aanzichten tot de occasional selfie. Als ik met vrienden ben die geen blog hebben of niet heel actief op social media zijn word ik wel eens een beetje gek aangekeken. Alles moet vastgelegd worden want stel je eens voor dat ik een mooi moment mis? Mijn vriend weet dan ook dat hij altijd heel even moet wachten voor hij een slokje van zijn koffie kan nemen, er moet eerst een foto gemaakt worden!

 

Challenge nummer 1 gemist? Check het hier. De dames gaan nóg een challenge aan, hou ELLE.nl in de smiezen...

ELLE.nl/NEXTISNOW