13 extravagante huizen van celebrities onder de 30

Waardoor je denkt: heb ik de goede life choices gemaakt?

Meest gelezen

Ze zijn jong, ze zijn beroemd en... ze zijn rijk. Dertien extravagant grote huizen van beroemde twintigers.

1. Taylor Swift

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Gut, wat wordt het makkelijk things off te shaken in Taylor Swifts paleis in Rhode Island van om en nabij de 17 miljoen dollar. Wat ze er doet? Gave 4th of July-feestjes geven, waar heel Instagram dan mee overspoelt.

2. Jennifer Lawrence

 

Advertisement - Continue Reading Below

Jennifer Lawrence kocht dit pand in California voor ongeveer 6,4 miljoen dollar, en ze is niet de eerste befaamde eigenaar. 'It's Ellen Degeneres' old house, it was Jessica Simpsons old house. It's like the neighborhood whore,' zei Lawrence eens over haar huis.

3. Robert Pattinson

 

Advertisement - Continue Reading Below

Robert Pattinson legde zo'n 2,2 miljoen dollar neer voor deze bachelor pad in de Hollywood Hills. Twee slaapkamers, twee badkamers - we noemen 't bescheiden.

4. Iggy Azalea

Meest gelezen

 

Iggy Azalea kocht samen met haar vriendje Nick Young (of beter, Swaggy P) dit voormalige Californische huis van Selena Gomez, voor een bedrag van 3,45 miljoen dollar.

5. Lady Gaga

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hey big spender! Gaga smeet 23 miljoen dollar stuk op dit paleisje in Malibu, met vijf slaapkamers, zeven badkamers en een bowlingbaan.

6. Rihanna

 

Advertisement - Continue Reading Below

RiRi kocht dit pand in Californië met de bedoeling zich er terug te kunnen trekken, maar een stoet aan stalkers, groupies en dieven hebben zich sinds haar intrek op het terrein gemeld. Druppel die de emmer deed overlopen, was een man die meermalen op bezoek kwam om te vertellen dat-ie de 'future husband' van Rihanna was, en dus zette de Bad Gal het huis afgelopen maart voor 14,9 miljoen dollar te koop.

7. Zac Efron

Meest gelezen

 

Ook Zac Efron zette zijn pand onlangs te koop: voor 2,7 miljoen dollar ging afgelopen mei zijn optrekje in de Hollywood Hills onder de hamer. Daarvoor kreeg je oa twee slaapkamers en drie badkamers.

8. Drake

Advertisement - Continue Reading Below

 

Drake noemt zijn stek van 7,7 miljoen dollar de 'YOLO Estate' en het pand heeft een best wel intense pool situation in de achtertuin. Je vindt er oa een glijbaan van 24 meter, vlammende fakkels, en de grotten leukte hij op met flatscreens.

9. Ellen Page

 

Advertisement - Continue Reading Below

Page nam dit huis in LA, met drie slaapkamers en twee badkamers, ruim een jaar geleden van tennissuperster Venus William over. Ze betaalde toen 1,7 miljoen dollar, terwijl Williams in 2005 1,9 miljoen dollar voor het pand had betaald. Neus voor zaken dus, die Page.

10. Keira Knightley

Meest gelezen

 

Zo'n 6,5 miljoen dollar legde Keira Knightley met haar man James Righton neer voor dit Londense huis, dat vijf slaapkamers heeft, een gigantische tuin en een open haard in zo'n beetje elke kamer. Mogen we een keertje logeren, Keira?

11. Gemma Ward

 

Gemma Ward kocht dit appartement in New York in 2007 voor 1,5 miljoen dollar. Afgelopen november zette ze het prachtige, met drie slaapkamers en twee badkamers, voor 2,25 miljoen dollar te koop.

12. Justin Bieber

 

Bieber is de enige in het lijstje die niet koopt, maar huurt. Sinds kort heeft-ie zijn intrek genomen in dit enorme glazen vertrek in de Beverly Hills, dat in de volksmond 'The Salad Spinner' wordt genoemd. Het heeft zes slaapkamers, zeven badkamers, en Bieber betaalt daar 59.000 dollar per maand aan huur voor.

13. Kendall Jenner

Kendall kocht dit pand in LA afgelopen jaar voor 1,3 miljoen dollar. Het heeft slechts twee slaapkamers, en hoewel dat in dit rijtje bescheiden overkomt, is de context in deze wel dat Kendall slechts 18 (!) was toen ze dit pand kocht.

 

10 ZEER extravagante cadeaus die Kanye aan Kim gaf >