Kanye West kreeg EINDELIJK een koekje van eigen deeg @ Glastonbury 2015

En nog 3 opmerkelijke momenten waar iedereen het nog STEEDS over heeft.

Meest gelezen

Kanye West als afsluiter op Glastonbury, dat was vrágen om ophef. Dat was er op voorhand - een Facebookpagina werd geopend om zijn optreden te boycotten -, en dat was er na afloop. Voor zij die het gemist hebben: over deze 4 opmerkelijke dingen tijdens Kanye Wests show op Glastonbury 2015 wordt nog steeds gepraat.

 

1. BBC vertrouwde 't zaakje niet
De Yeezus zou de Yeezus niet zijn als hij niet een aantal krachttermen eruit zou gooien. BBC vond het te heftig en besloot ALLE teksten van Kanye West anders te vertalen. Het tv-publiek genoot mee.

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

 

Meest gelezen

 

 

2. Kanye West kreeg een koekje van eigen deeg
Zou Kanye op tijd komen? Zou hij weer een stunt uithalen? Niks van dat al - stipt 10.15u beklom Kanye West het Glastonbury-podium, waar alles gesmeerd leek te lopen, totdat... zijn podiummoment tijdens het derde liedje werd onderbroken door een ongewenste podiumbeklimmer. Precies zoals hij zelf al eens flikte bij Taylor Swift en Beck. Het bleek komiek Simon Brodkin, die als zijn alterego Lee Nelson besloot mee te rappen in een shirt met 'Lee-Zus', verwijzend naar Kanye Wests album Yeezus.

 

 

Op 0.54 minuut het moment:

 

3. Kanye West noemde zichzelf 'the biggest rockstar on the planet!!'
Wat-ie op zich al honderd keer heeft gedaan, alleen nu schreeuwde hij het richting een publiek dat ruim 130.000 stemmen tégen zijn optreden had verzameld.

4. Iemand nam een still uit Kim Kardashians sextape, printte het op een vlag en zwaaide er mee in het rond
Weten we het nog, de sextape van Kim Kardashian die lang, lang geleden per ongeluk het internet op kwam? Een (niet zo heel grappige) grappenmaker nam een still en besloot daar mee te wapperen tijdens Kanye's optreden.

 

Kun je zeggen wat je wil, maar Kanye Wests omstreden optreden maakte de tongen als geen ander los.

Dit waren de 6 hoogtepunten van de BET Awards 2015 >

En DEZE zangeres mocht de meeste BET Awards-beeldjes op haar nachtkast zetten  >