Sean Penn komt met déze actrice over Charlize Theron heen

En ook Miranda Kerr heeft een nieuwe vlam.

> Wat er precies tussen Sean Penn en Charlize Theron is gebeurd weet niemand, maar van de een op de andere dag was het voorbij. Finito. Dunzo. Insiders beweren dat Charlize haar verloofde plots begon te vermijden tijdens het Cannes Film Festival en dat ze zijn telefoontjes negeerde. Na een paar weken van ghosting (ja, er is dus een term voor) van Charlize's kant besloot Sean de belletjes de staken en hij lijkt nu zelfs te rebounden met een andere bekende actrice. Niemand minder dan de knappe Minka Kelly.

Advertisement - Continue Reading Below

De 54-jarige acteur en 35-jarige actrice werden samen gespot in een chique restaurant waar ze Minka's verjaardag vierden. Het hele restaurant zou 'Happy Birthday' hebben gezongen, waarna de gulle Sean de rekening voor alle gasten in de dure tent zou hebben betaald. Bronnen verklaren dat de twee elkaar ontmoet hebben op een liefdadigheidsgala, waar de vonk meteen oversloeg.

> Ook Miranda Kerr is weer verliefd. Nu haar ex-man Orlando Bloom weer gelukkig lijkt met deze knappe actrice, zet Miranda de bloemetjes buiten met Snapchat-oprichter Evan Spiegel. De 25-jarige ondernemer werd laatst nog door Forbes uitgeroepen tot jongste miljardair ter wereld en trakteerde Miranda afgelopen weekend op een uitgebreid diner in de Californische plaats Venice. Het 35-jarige model en Spiegel waren volgens ooggetuigen 'zeer intiem'. Och, zomerkriebels.

Zayn Malik en Perrie Edwards hebben babynieuws! >

Minder gezellig nieuws: Ben Affleck en Jennifer Garner gaan na 10 jaar scheiden >