Jourdan Dunn versierde deze limited edition telefoon en jij kunt ‘m winnen

Even voorstellen: de HTC One M9, de eerste 'INK-ed'-versie van HTC's huidige vlaggenschiptoestel. Limited, limited, limited edition (niet in de winkel te verkrijgen) én: versierd met een INK-design van topmodel Jourdan Dunn.

De Britse beauty kreeg de kans om haar creativiteit los te laten op het nieuwste toestel binnen de populaire One-reeks van HTC, en die greep ze met beide handen aan.

Het resultaat? Een toestel dat an sich al een juweeltje is, want: volledige aluminium behuizing, ongekend goede camera (oa een UltraPixel front facing-camera die ook bij weinig licht de mooiste foto’s schiet), fantastisch geluid, een helder 5 inch-scherm en de leukste Foto-editor tools. Maar dan versierd met body-art. Iets waar Jourdan zelf ook niet vies van is. Sterker nog (saillant detail): het model liet een week geleden haar INK-design voor HTC nog op haar lichaam tatoeëren. In onderstaande behind the scenes-video (want natúúrlijk staat Jourdan Dunn hoogstpersoonlijk model voor het nieuwe toestel) vertelt ze je er meer over.

Advertisement - Continue Reading Below

WINNEN
Maar het beste nieuws van al: we mogen er eentje weggeven! Wat moet je doen om kans te maken op die HTC One M9, twv € 749? DIT FORMULIER invullen en heel hard duimen. Kind kan de was doen.

 

Deze actie loopt tot 14 juli 2015, winnaars krijgen persoonlijk bericht, over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd, de prijs is niet inwisselbaar voor geld.