In deze nieuwe trailer van I Am Cait steekt Caitlyn jonge transgenders een hart onder de riem

Een voorproefje van de docuserie van Caitlyn Jenner.

Op 2 augustus gaat de docuserie I Am Cait in première, en we kunnen niet wachten. In deze nieuwe trailer zien we hoe Caitlyns moeder, Esther Jenner, praat over de transformatie ('My first feeling was, 'I lost my son.' Then I thought, 'You know what? I'm gaining') en hoe Caitlyn jonge transgenders een hart onder de riem steekt.

Er zijn ook wat tranentrekkers te zien van Caitlyns moment met haar kinderen ('I want them to be proud of their daddy') en een ongemakkelijk doch grappig moment wanneer Caitlyn de mening van Kim over een jurk vraagt en de realityster vertelt dat Kris Jenner precies hetzelfde exemplaar in haar kast heeft hangen.

Advertisement - Continue Reading Below

Deze week werd ook bekend dat Caitlyn Jenner met een reeks webartikelen komt over haar inspirerende verhaal op WhoSay. In haar eerste stuk (lees het hele artikel hier) schrijft ze:

'Tot nu toe heb ik mezelf volledig geïsoleerd van de transgender-gemeenschap en ik heb veel in te halen. Ik voel me erg verantwoordelijk voor deze moedige groep en wil het graag goed doen en alle kanten van het verhaal vertellen. Het is een inspiratie te zien hoe mijn nieuwe vrienden hun tegenslagen hebben overwonnen.'

Wij kunnen niet wachten om het hele verhaal te horen in I Am Cait. Bekijk hieronder het nieuwe voorproefje: