5 dingen die je nog niet wist over celebrity break-ups

'De partner is soms de laatste die het hoort.'

De afgelopen tijd was er triest nieuws van oa Ben Affleck en Jennifer Garner, Kourtney Kardashian en Scott Disick en Rafael van der Vaart en Sabia Engizek. Uit elkaar gaan is natuurlijk áltijd naar, maar Maureen O'Conner van New York Magazine besloot voormalig Hollywood-agent Rob Shuter, die destijds de breuk van Ben Affleck en Jennifer Lopez en die van Jessica Simpson en Nick Lachey afhandelde, aan de tand te voelen over wat er zoal bij komt kijken als celebs hun relatie beëindigen. Vijf dingen die we hebben geleerd:

Advertisement - Continue Reading Below

1. De partner is soms de laatste die het hoort. De haarstilist, make-upartiest, chauffeur en beveiligers weten soms al van de breuk terwijl de significant other het nog moet horen.

2. Er komt een hoop onderhandeling bij kijken. Wanneer celebs besluiten uit elkaar te gaan moet er een statement gemaakt worden en alleen al over wie dat statement als eerste krijgt moet soms flink onderhandeld worden.

3. De aankondiging van de breuk wordt zorgvuldig gepland. Shuter denkt bijvoorbeeld dat de breuk van Ben Affleck en Jennifer Garner expres is aangekondigd vóór de release van Batman, om de film niet te overschaduwen.

Meest gelezen

4. De manier waarop de bekendmaking wordt gedaan hangt af van de persoonlijkheid van de celeb. Als hij of zij aandacht wil trekken gebruiken ze de publiciteit van de breuk om fotomomenten te creeren. De agent neemt dan contact op met de paparazzi om ze precies te vertellen waar en wanneer ze foto's kunnen maken van de verdrietige ster.

5. Stilte is een voorbode van een dreigende breuk. Als celebs niet meer over hun relatie willen praten is er iets aan de hand. Shuter hoorde al een half jaar geruchten over de mogelijke breuk van Ben Affleck en Jennifer Garner, maar geloofde niet dat er iets aan de hand was tot het moment dat niemand het huwelijk nog verdedigde.

 

Brody Jenner en Khloé Kardashian reageren op de breuk van Kourtney en Scott >

Bedroog Scott Disick Kourtney met zijn ex? >

 

Bron: Cosmopolitan.com