12 struggles die iedereen na een break-up heeft

Aan de hand van Britney Spears GIFs.

1. Om überhaupt de kracht te vinden het uit maken heb je je Verbond ter Verwerking van Liefdesshit nodig.Dat bestaat uit vijf dingen: je ene beste vriendin, je andere beste vriendin, een fles wodka, een cheeseburger en een crowd vol mensen die zo gelukkig dansen dat je rond het nachtelijk uur alle ellende kapot hebt gerelativeerd en gelooft dat de hele wereld momenteel eigenlijk een hele blije plek is.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Als ik hem ontvolg en ontvriend op Facebook lijkt het alsof het me nog te veel doet.Alsof ik mezelf voor dagen ga opsluiten en vol ga proppen met alle zoete en vette troep die een supermarkt maar te bieden heeft. Toch?

3. Ik kan prima Facebookvrienden met hem blijven. Príma.

4. Moet ik ook Facebookvrienden met zijn vrienden blijven?Zelfs die ene weirdo die volgens mij altijd een beetje zat te flirten?

Meest gelezen

5. Wat betekent die grap die hij net heeft gepost?Mijn opa was een codekraker in de Tweede Wereldoorlog. Misschien kan hij me helpen.

6. Kut. Een gemeenschappelijke vriend heeft ons allebei uitgenodigd voor een feestje.Staat hij op Aanwezig, Misschien of Afwezig?

7. Hij staat op Aanwezig.Ik kom heel casual eventjes langs, want ik was 'toch in de buurt voor een ander feestje'. Ik draag toevallig mijn meest sexy kleren.

8. Hij staat op Misschien.Ik kom heel casual eventjes langs, want ik was 'toch in de buurt voor een ander feestje'. Ik draag toevallig mijn meest sexy kleren. Hij zal er niet zijn en daarna voel ik me zo zielig dat ik buitensporig dronken word en wellicht een random vreemde zoen.

9. Hij staat op Afwezig.Ik had dus dat andere feestje. Dus ik kan niet.

10. Een onbekende vrouw op zijn InstagramTijd om mijn vriendinnen op te bellen om ze te vervelen met mijn obsessieve gespeculeer over wie hij nu date en waarom en hoe lang al.

11. Nog een onbekende vrouw op zijn InstagramStél dit was een Law & Order-aflevering, dan was ik sowieso 'de creep die het had gedaan'. Dat snap ik.

12. OMG HIJ IS OP TINDER. IK WIL NIET OP HARTJE DRUKKEN EN IK WIL OOK NIET OP KRUISJE DRUKKEN.HOE DOEN MENSEN DIT?

23 redenen waarom Scott Disick en Kourtney Kardashian het beste koppel ooit waren >

14 celebrities die langer zijn dan hun mannelijke wederhelft >