DIT zegt het frietje wat jij altijd bestelt over jouw persoonlijkheid

Fry style!

Meest gelezen

Altijd al willen weten wat jouw fry style over je zegt? Check hier jouw favoriete patatsoort en ontdek meer over jezelf.

De klassieker
Jij bent een echte purist. Hoewel het leven je een scala aan betere opties heeft gegeven om je horizon te verbreden, zal jij nooit je rug keren naar een oude vriend. En hey, daar is niks mis mee. Loyalty is a good thing, people.
 

 

Curly fries
Jij weet altijd gelijk wanneer iets goed is. Een wijze ziel heeft je deze frietjes ooit vroeg in het leven voorgeschoteld en vanaf toen heb je jezelf altijd een spontaan persoon gevonden. Deze spiced-up spirals of potato perfection spreken jou aan op een persoonlijk level. Elke keer weer als jij ze losmaakt uit hun gefrituurde nest lijkt het alsof ze zeggen ‘I'll never let go, Jack’. En hier geloof je heilig in.
 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Raspatat
Je bent een fanatiekeling en hecht je snel aan dingen. Als er friet wordt gegeten, moét het raspatat zijn. Jij bent dan ook een ster in mensen overtuigen, anderen moeten het proberen. Je weet de gemoedelijke patatkiezer vaak in de auto te jagen om naar uithoeken van de stad te rijden, want ‘daar hebben ze wel raspatat’. Calm down, een normaal frietje op zijn tijd is echt geen ramp.
 

Meest gelezen

 

Biologische ambachtelijke frieten
Ze zijn op elk hip festival te vinden, net als jij. Je weet wat cool is en gaat met de trends mee. Healthy en verantwoord is tegenwoordig hot en happening. Bio-frieten klinken erg gezond, maar geven je toch een gevoel van een lekkere vette hap. Want ja, jij hebt ook een wild side.
 

 

Patatje Oorlog
Net zo traditioneel als de klassieker, maar toch een tikkeltje stoerder. Het klinkt toch wat gewaagder om een patatje oorlog te bestellen dan een patatje met. Je hebt dan ook meer ballen dan de gemiddelde frieteter. Daarnaast ben jij ook loyaal aan de Hollandse gebruiken en laat je je niet beïnvloeden door allerlei vreemde versies van over de grenzen. Okee, ja, het Oosten heeft ons de satésaus gegeven, maar de combi kon alleen een pittige kaaskop bedenken.
 

 

Franse frites
Het klinkt zo delicaat, frietjes uit het culinaire Frankrijk. Toch zijn ze vooral te vinden bij de McDonalds. Als bij jou deze fastfood op 1 staat, moeten we je toch echt wijzen op betere kwaliteit patat. Ook al gebruikt Moschino de beroemde Amerikaanse Mac als inspiratie, de frites blijven goedkoop en onsmakelijk*. En daar wil niemand mee geassocieerd worden.
*Behalve in het weekend natuurlijk, liefst als het donker is en met veel saus. Heel veel saus. Ssst.
 

 

 

Met dank aan Goodhousekeeping.com